Gjest Syltebærtyttetøy Skrevet 13. oktober 2014 #1 Skrevet 13. oktober 2014 Jeg leter desperat etter Freia sin jordbærsaus uten koking, vet de har sluttet å produsere den Jula blir aldri den samme igjen (litt barnslig, men det er utenfor min kontroll ) Noen som har den liggende i skapet? Villig til å betale greit for det
Gjest Syltebærtyttetøy Skrevet 27. november 2014 #2 Skrevet 27. november 2014 Fortsatt desperat, så jeg dytter
Burn Skrevet 2. desember 2017 #3 Skrevet 2. desember 2017 Savner også freia sin røde saus uten koking.. skulle også hatt tak på den. Riskremen blir ikke det samme uten den.. 😭😭😭
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2017 #4 Skrevet 2. desember 2017 10 minutter siden, Burn skrev: Savner også freia sin røde saus uten koking.. skulle også hatt tak på den. Riskremen blir ikke det samme uten den.. 😭😭😭 Ja, jeg fant aldri, og Freia har sluttet å svare på mailene mine med tips om å selge det som julevarer De kunne jo tatt 40kr pakka! Har klart å lage noe tilnærmede selv nå iallfall, så det blir bedre enn de andre susene man før kjøpt Anonymkode: 7ec30...38b
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2017 #5 Skrevet 2. desember 2017 Jeg vet desverre ikke, men kan du ikke bare bruke de med koking eller lage fra bunnen? Begge deler smaker jo s mye bedre enn dem uten koking. Anonymkode: 25328...8a2
Ileus Skrevet 2. desember 2017 #6 Skrevet 2. desember 2017 Jeg bruke kirsebærkompott, til riskremen. Kjører den i stavmikseren så det ikke er klumper.
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2017 #7 Skrevet 2. desember 2017 Alvorlig talt, en pulversaus kan aldri bli like god som en laget fra bunnen. Dette kan umulig være et reellt savn? Anonymkode: a3157...a38
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2017 #8 Skrevet 2. desember 2017 Det har mye med tradisjoner å gjøre. Jeg klager ikke på dere som bruker andre sauser Den er best! Ingen over, ingen ved siden av. Men nå har de jo ikke hatt den på over 4 år, så lager altså selv. Dessverre syns jeg rørte bær, og de kokesausene blir altfor mektige til en dessert som allerede er så mektig som riskrem er. Er oppvokst med den sausen, har nok mye å si Helt merkelig, men sausen gikk ut av produksjon samme året som min bestemor døde.. Anonymkode: 7ec30...38b
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2017 #9 Skrevet 2. desember 2017 1 time siden, Anonym bruker skrev: Det har mye med tradisjoner å gjøre. Jeg klager ikke på dere som bruker andre sauser Den er best! Ingen over, ingen ved siden av. Men nå har de jo ikke hatt den på over 4 år, så lager altså selv. Dessverre syns jeg rørte bær, og de kokesausene blir altfor mektige til en dessert som allerede er så mektig som riskrem er. Er oppvokst med den sausen, har nok mye å si Helt merkelig, men sausen gikk ut av produksjon samme året som min bestemor døde.. Anonymkode: 7ec30...38b Prøv å sake til sausen med mer vann og potetmel. Da blir den ikke så kraftig på smak. Hvis du har i mer syre, for eksempel sitronsaft, blir den friskere og på en måte lettere. Anonymkode: 25328...8a2
Anonym bruker Skrevet 2. desember 2017 #10 Skrevet 2. desember 2017 Er hun like desperat 3 år etter, tro...? Anonymkode: 81e52...9d4
Lilleting Skrevet 26. desember 2017 #11 Skrevet 26. desember 2017 På 2.12.2017 den 20.27, Burn skrev: Savner også freia sin røde saus uten koking.. skulle også hatt tak på den. Riskremen blir ikke det samme uten den.. 😭😭😭 Heilt enige!!!😰😰 var den sausen som gjorde at eg begynte å like riskrem.. liker ikke rørte bær eller tykke mektige sauser med biter i...😂😜😜lurer på hva man kan prøve på for å komme så nærme den posesausen som mulig ??😋 noen tips?🌲🌲😋
Anonym bruker Skrevet 26. desember 2017 #12 Skrevet 26. desember 2017 9 timer siden, Lilleting skrev: Heilt enige!!!😰😰 var den sausen som gjorde at eg begynte å like riskrem.. liker ikke rørte bær eller tykke mektige sauser med biter i...😂😜😜lurer på hva man kan prøve på for å komme så nærme den posesausen som mulig ??😋 noen tips?🌲🌲😋 Jeg klarte det!! Kjøper piano bringebærsausen på boks, har oppi fun bringebærsaft, vann og jodbærekstrakt! Man må begynne forsiktig å smake seg frem med vann, saft og ekstrakt. Ekstraktet kjøpte jeg på slikkepott.no, men vet de har på jernia eller helsekostbutikker også! Anonymkode: 7ec30...38b
Anonym bruker Skrevet 26. desember 2017 #13 Skrevet 26. desember 2017 Den med koking er jo kjempe god Anonymkode: 985bf...c3f
Anonym bruker Skrevet 26. desember 2017 #14 Skrevet 26. desember 2017 37 minutter siden, Anonym bruker skrev: Den med koking er jo kjempe god Anonymkode: 985bf...c3f Men det er jo ikke jordbær Anonymkode: 7ec30...38b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå