solamora Skrevet 12. oktober 2014 #1 Skrevet 12. oktober 2014 Hei!Jeg prøver å lete tilbake i forumet ang. dette emnet, men finner ingenting. Spørsmålet mitt er om hvordan er det egentlig ang å spise salater? Å vaske godt og kutte og spise dem rå. Er det risikomat?
Firsttimemommy Skrevet 12. oktober 2014 #4 Skrevet 12. oktober 2014 Dette lurer jeg også på! Hvordan vasker dere salaten? I kaldt rennende vann? Hørt noen som bruker eddikvann, erfaringer? Er i varmere strøk nå, og har så lyst på salat og grønt, men er så usikker på hvordan jeg evt skal vaske salaten, og om jeg kan ta sjansen på å spise salat på restaurant her.... :/
Frufluffy Skrevet 12. oktober 2014 #5 Skrevet 12. oktober 2014 Jeg spiser salaten i Spania og vasker den som normalt. Vasker i kaldt vann. Det er å få av jorden som er det viktigste. Selvfølgelig så er det jo også det at grønnsaker er utsatt for potensielt dårlig håndhygiene så vasking er lurt. Det er vel et råd å vurdere om man skal spise salaten på restaurant. Jeg gjør det. I alle fall der jeg er trygg.
...♥... Skrevet 12. oktober 2014 #6 Skrevet 12. oktober 2014 I begge svangerskapene spiste jeg 1-2 isbergsalater hver dag(!!). Hadde sånn dilla på isbergsalat at det var helt sinnsykt.. Det er nok helt trygt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå