Lykken_er_tre Skrevet 10. oktober 2014 #1 Skrevet 10. oktober 2014 Ungene og mannen spiser det hele tiden på maten sin, og laks nam nam... Det er så mye en ikke bør spise når en er gravid, men jeg skulle gitt høyre armen min for varme pitabrød med fårepølse inni akkurat nå.. Hvordan klarer dere å unngå "nei mat"?
Anonym bruker Skrevet 10. oktober 2014 #2 Skrevet 10. oktober 2014 Ha pitabrød med fårepølse inn i ovnen i 5 min, og på en, to, tre kan du spise fårepølse likevel Anonymous poster hash: 40b3a...ba8
Lykken_er_tre Skrevet 10. oktober 2014 Forfatter #3 Skrevet 10. oktober 2014 Er det sant?!! Bare litt varmebehandling som skal til? Du reddet nettopp dagen min
Dr Mcstuffins Skrevet 10. oktober 2014 #4 Skrevet 10. oktober 2014 Vet ikke om det hjelper med litt varmebehandling Men tror f.eks at hvis man har pepperoni på pizzaen som stekes på 225-250grader i ett kvarter eller mer så er den trygg å spise. Kanskje det går an å fryse? Du må lese deg opp Eller bare glede deg til etter fødselen. Spiste lassevis med knekkebrød og fårepølse etter siste fødsel
Anonym bruker Skrevet 10. oktober 2014 #5 Skrevet 10. oktober 2014 Ja, altså temperaturen må være over 70 grader og kjøttet må bli gjennomstekt. Burde ikke ta lang tid med en fårepølse på 200 grader. Bare sjekk at den er ordentlig stekt. Kos deg! Anonymous poster hash: 40b3a...ba8
Daquiry Skrevet 10. oktober 2014 #6 Skrevet 10. oktober 2014 (endret) Du kan spise kjøttpålegg så lenge den ikke er gått ut på dato. Dette i følge Matportalen. http://www.matportalen.no/rad_til_spesielle_grupper/tema/gravide/article779.ece/BINARY/Lev+sunt+i+svangerskapet+%28PDF%29 Endret 10. oktober 2014 av Daquiry
Frufluffy Skrevet 10. oktober 2014 #7 Skrevet 10. oktober 2014 Fårepølse er spekekjøtt så detvgår ikke under kjøttpålegg i den sammenhengen som i den brosjyren. Jeg har også hørt at varmebehandling funker , men noen er litt skeptiske til frysing
Dr Mcstuffins Skrevet 10. oktober 2014 #8 Skrevet 10. oktober 2014 Det står i matportalen at du skal unngå spekekjøtt. Salami/fårepølse går under kategorien spekemat. Det står også at all kjøtt skal kokes eller stekes. Salam/fårepølse er kjøtt og er ikke varmebehandlet.
Huleboer Skrevet 12. oktober 2014 #9 Skrevet 12. oktober 2014 Har sykt lyst på salami til tider. Så da unngår jeg å kjøpe det så det ikke frister i kjøleskapet, og heller kjøper kjøttpålegg som jeg kan spise. Så får jeg håpe at mannen ikke begynner å savne det også.....(er som oftest jeg som handler)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå