Anonym bruker Skrevet 3. oktober 2014 #1 Del Skrevet 3. oktober 2014 Kan dere gi meg oppskrift på langpanne pizzadeig og hvor lenge den skal steke? Tradisjonelt fyll med karbonadedeig. Anonymous poster hash: 67411...935 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
IreneUtålmodig Skrevet 3. oktober 2014 #2 Del Skrevet 3. oktober 2014 Se bakpå den lille mel posen, kjempe god Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710007 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. oktober 2014 #3 Del Skrevet 3. oktober 2014 4 dl hvetemel 1 ts salt 1 pakke gjær 1/2 dl olje (helst rapsolje) ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710019 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. oktober 2014 #4 Del Skrevet 3. oktober 2014 4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630 Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett) Anonymous poster hash: 7f08e...4be Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710045 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. oktober 2014 #5 Del Skrevet 3. oktober 2014 3,5 dl lunkent vann 1/2 pk fersk gjær 1-3 ss smakfri olje, alt etter hvor mye du liker selv 1/2 ts salt Ca 7,5 dl hvetemel (eller til passe deig, jeg bruker å ha ganske løs deig) Anonymous poster hash: df15a...3aa Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710454 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. oktober 2014 #6 Del Skrevet 3. oktober 2014 4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630 Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett) Anonymous poster hash: 7f08e...4be Jeg bruker samme oppskrift, men med 1,5 dl vann og 0,5 dl olje. Bunnen blir tynn og sprø. Anonymous poster hash: 220c6...4f3 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710495 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. oktober 2014 #7 Del Skrevet 3. oktober 2014 Jeg bruker ikke noen oppskrift jeg, tar bare utgangspunkt i ca 4 dl vann og har i mel til deigen er passe fast (+gjær, salt, sukker og olje). Trenger ikke måle så nøye til gjærdeig. Anonymous poster hash: 54b83...e7d Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710504 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. oktober 2014 #8 Del Skrevet 3. oktober 2014 Ca. 4 dl vann. Lunka. Litt salt Litt olje I pk gjær. Bruker tørrgjær selv. Hvetemel (og eventuelt speltmel/fullkornsmel osv for en grovere deig). Når deigen slipper bollen er det nok mel. Vil du ha en luftig deig med tjukke kanter hever du deigen, hvis det ikke er så farlig kan du droppe heving. Fyll med ønsket fyll, stek midt i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter. Når bunnen på pizzaen er hard (ikke brent altså) er pizzaen ferdig. Anonymous poster hash: 3fd64...372 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710851 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandala Skrevet 3. oktober 2014 #9 Del Skrevet 3. oktober 2014 4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630 Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett) Anonymous poster hash: 7f08e...4be Jeg bruker samme oppskrift, men med 1,5 dl vann og 0,5 dl olje. Bunnen blir tynn og sprø. Anonymous poster hash: 220c6...4f3 Da bruker du ikke samme oppskrift. Hun reagerer på mengdeforholdet mel-væske. Du sier at du bruker samme oppskrift, men med et annet mengdeforhold. Ergo, en annen oppskrift. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710856 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gemini77 Skrevet 3. oktober 2014 #10 Del Skrevet 3. oktober 2014 Jeg går alltid utifra 3 dl vann og melmengden blir deretter. Vannet er det eneste jeg måler. Bruker forskjellige typer mel avhengig av hva jeg har men har alltid noe grovt mel i. 1 pakke tørrgjær, litt salt og litt olje. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144172907-pizzadeig-til-langpanne/#findComment-146710862 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå