Gå til innhold

Pizzadeig til langpanne


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan dere gi meg oppskrift på langpanne pizzadeig og hvor lenge den skal steke? Tradisjonelt fyll med karbonadedeig.

 

Anonymous poster hash: 67411...935

Skrevet

Se bakpå den lille mel posen, kjempe god

Skrevet

4 dl hvetemel

1 ts salt

1 pakke gjær

1/2 dl olje (helst rapsolje)

ca 2,5 dl vann (40 grader)

 

Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre.



Anonymous poster hash: 32275...630
Skrevet

4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630

Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett)

 

Anonymous poster hash: 7f08e...4be

Skrevet

3,5 dl lunkent vann

1/2 pk fersk gjær

1-3 ss smakfri olje, alt etter hvor mye du liker selv

1/2 ts salt

Ca 7,5 dl hvetemel (eller til passe deig, jeg bruker å ha ganske løs deig)

 

Anonymous poster hash: df15a...3aa

Skrevet

 

4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630

Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett)

 

Anonymous poster hash: 7f08e...4be

Jeg bruker samme oppskrift, men med 1,5 dl vann og 0,5 dl olje. Bunnen blir tynn og sprø.

 

 

Anonymous poster hash: 220c6...4f3

Skrevet

Jeg bruker ikke noen oppskrift jeg, tar bare utgangspunkt i ca 4 dl vann og har i mel til deigen er passe fast (+gjær, salt, sukker og olje). Trenger ikke måle så nøye til gjærdeig.



Anonymous poster hash: 54b83...e7d
Skrevet

Ca. 4 dl vann. Lunka.

Litt salt

Litt olje

I pk gjær. Bruker tørrgjær selv.

Hvetemel (og eventuelt speltmel/fullkornsmel osv for en grovere deig). Når deigen slipper bollen er det nok mel.

Vil du ha en luftig deig med tjukke kanter hever du deigen, hvis det ikke er så farlig kan du droppe heving.

Fyll med ønsket fyll, stek midt i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter. Når bunnen på pizzaen er hard (ikke brent altså) er pizzaen ferdig.

 

Anonymous poster hash: 3fd64...372

Skrevet

 

 

4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630

Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett)

 

Anonymous poster hash: 7f08e...4be

Jeg bruker samme oppskrift, men med 1,5 dl vann og 0,5 dl olje. Bunnen blir tynn og sprø.

 

 

Anonymous poster hash: 220c6...4f3

Da bruker du ikke samme oppskrift. Hun reagerer på mengdeforholdet mel-væske. Du sier at du bruker samme oppskrift, men med et annet mengdeforhold. Ergo, en annen oppskrift.

Skrevet

Jeg går alltid utifra 3 dl vann og melmengden blir deretter. Vannet er det eneste jeg måler. Bruker forskjellige typer mel avhengig av hva jeg har men har alltid noe grovt mel i.

1 pakke tørrgjær, litt salt og litt olje.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...