Gå til innhold

Pizzadeig til langpanne


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

4 dl hvetemel

1 ts salt

1 pakke gjær

1/2 dl olje (helst rapsolje)

ca 2,5 dl vann (40 grader)

 

Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre.



Anonymous poster hash: 32275...630

4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630

Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett)

 

Anonymous poster hash: 7f08e...4be

 

4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630

Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett)

 

Anonymous poster hash: 7f08e...4be

Jeg bruker samme oppskrift, men med 1,5 dl vann og 0,5 dl olje. Bunnen blir tynn og sprø.

 

 

Anonymous poster hash: 220c6...4f3

Annonse

Ca. 4 dl vann. Lunka.

Litt salt

Litt olje

I pk gjær. Bruker tørrgjær selv.

Hvetemel (og eventuelt speltmel/fullkornsmel osv for en grovere deig). Når deigen slipper bollen er det nok mel.

Vil du ha en luftig deig med tjukke kanter hever du deigen, hvis det ikke er så farlig kan du droppe heving.

Fyll med ønsket fyll, stek midt i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter. Når bunnen på pizzaen er hard (ikke brent altså) er pizzaen ferdig.

 

Anonymous poster hash: 3fd64...372

 

 

4 dl hvetemel1 ts salt1 pakke gjær1/2 dl olje (helst rapsolje)ca 2,5 dl vann (40 grader) Hell litt og litt av vannet om gangen. Noen ganger er det behov for litt mer vann, andre ganger litt mindre. Anonymous poster hash: 32275...630

Stemmer denne oppskrifta? 3 dl veske til 4 dl mel høres ut som en veldig våt deig. (og med mye fett)

 

Anonymous poster hash: 7f08e...4be

Jeg bruker samme oppskrift, men med 1,5 dl vann og 0,5 dl olje. Bunnen blir tynn og sprø.

 

 

Anonymous poster hash: 220c6...4f3

Da bruker du ikke samme oppskrift. Hun reagerer på mengdeforholdet mel-væske. Du sier at du bruker samme oppskrift, men med et annet mengdeforhold. Ergo, en annen oppskrift.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...