Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #1 Skrevet 17. september 2014 Hva syns du? Anonymous poster hash: 308f3...454
Marriet Skrevet 17. september 2014 #2 Skrevet 17. september 2014 (endret) Kommer anpå dagsformen, brie, leverpostei og sylteagurk, sjokade hvis jeg er helt gæern. Salami, egg og majones aj, you name it reker og majones er også sinnsykt godt. Nå blei jeg sulten. Takk skal du ha Endret 17. september 2014 av Marriet
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #3 Skrevet 17. september 2014 Brunost. Sitter og spiser dette i skrivende stund. Anonymous poster hash: 56648...0b0
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #4 Skrevet 17. september 2014 Godt smør og norvegia. Anonymous poster hash: c3836...8b5
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #5 Skrevet 17. september 2014 Kommer anpå dagsformen, brie, leverpostei og sylteagurk, sjokade hvis jeg er helt gæern. Salami, egg og majones aj, you name it reker og majones er også sinnsykt godt. Nå blei jeg sulten. Takk skal du ha Hehe Skal bake rundtstykker etterpå, men kjøleskapet er nesten tomt for pålegg. Takk for tips til dere som har kommentert Anonymous poster hash: 308f3...454
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #6 Skrevet 17. september 2014 Smør (meierismør) og geitost. Eller smør og gulost, med tomat, salt og pepper. Anonymous poster hash: 7de4a...b9c
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #7 Skrevet 17. september 2014 Brunost, rørt hjemmelaget jordbærsyltetøy eller leverpostei med agurk Anonymous poster hash: d72e3...461
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #8 Skrevet 17. september 2014 Hjemmelaget jordbær- eller bringebærsyltetøy. Helst skal det være sånn halvfrosset, mens rundstykkene skal være varme. Det er få matvarer eller retter som slår noe sånt Anonymous poster hash: 30adf...803
Blomstogbier Skrevet 17. september 2014 #9 Skrevet 17. september 2014 Salami og smør nam Eller sekeskinke, noe salt...
IreneUtålmodig Skrevet 17. september 2014 #10 Skrevet 17. september 2014 Helt helt ferske omtrent rett fra ovnen.... skinke!
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #11 Skrevet 17. september 2014 Et godt lag med smør og enten brunost eller jordbærsyltetøy... Jeg skal bake i kveld så det går bra😃😁 Anonymous poster hash: 44759...f13
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #12 Skrevet 17. september 2014 Noe så enkelt som servelat med litt majones og agurk 😀 Eller dansk salami mmm 😉 Anonymous poster hash: 55f1a...984
Hønemor30 Skrevet 17. september 2014 #13 Skrevet 17. september 2014 Brie eller blåmuggost med eplemarmelade Brunost og rørte jordbær Roastbeef med remulade og rødløk Leverpostei med sylteagurk og pepper Filadelphia ost,kokt skinke og avokado. Rødløk og pepper på toppen. Eggerøre,gravet laks og sennepsaus Reker,aioli,avokado,sitronpepper og dill.
Superdolly Skrevet 17. september 2014 #14 Skrevet 17. september 2014 Ååå, nå fikk jeg lyst på ferske rundstykker. Tror jeg må bake litt. Jeg foretrekker smør (ikke margarin) og brunost eller norvegia.
Jippipippi Skrevet 17. september 2014 #15 Skrevet 17. september 2014 Spekeskinke, salat og eggerøre er min favoritt😄
Monica Skrevet 17. september 2014 #16 Skrevet 17. september 2014 Helt ferske, bare smør. Ellers duger alt på de.
soleia Skrevet 17. september 2014 #18 Skrevet 17. september 2014 Jarlsbergost og paprika medan dei er varme, eggerøre og laks eller spekeskinke er og godt på ferske rundstk.
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #19 Skrevet 17. september 2014 En god skinke. Anonymous poster hash: b2b7f...2be
Himmel og hav Skrevet 17. september 2014 #20 Skrevet 17. september 2014 På grove, lunka rundstykker så er det fløtemysost og plommesyltetøy. På fine, så er det norske jordbær med sukker på. Utenom jordbærsesongen så duger det med rørte jordbær.
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #21 Skrevet 17. september 2014 Godt jordbærsyltetøy! Type moste fra Nora (ikke squeesyflaske) Mmm. Anonymous poster hash: 32832...d91
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #22 Skrevet 17. september 2014 Smør og brunost salami leverpostei gulost .....hehe Anonymous poster hash: 038b5...9b6
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #23 Skrevet 17. september 2014 Egg, banan eller salami Anonymous poster hash: c4830...dcf
Jentebror Skrevet 17. september 2014 #24 Skrevet 17. september 2014 På rykende ferske rundstykker : Brunost Ellers er det meste godt på ferske rundstykker.
Anonym bruker Skrevet 17. september 2014 #25 Skrevet 17. september 2014 Ett tykt lag med bremykt og nykokte hardkokte egg og litt salt! Ikke kaviar eller majones. Anonymous poster hash: 74a31...4d3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå