Anonym bruker Skrevet 5. september 2014 #1 Skrevet 5. september 2014 I går foreks. spistebjeg kun knekkebrød på dagen og formen var fin. Da kvelden kom klarte jeg ikke å styre meg lengre og spiste to små skiver med brød. Ble med ett kvalm, oppblåst, uggen og rar i hodet og veldig slapp. Slik er jeg hver dag om jeg spiser brødmat. Synes detver så vanskelig å styre unna. Lengter sånn etter grove rundstykker og ikke minst baguett med kylling og salat :/ Synes knekkebrød er så kjedelig og lite mettende.. Anonymous poster hash: ab9d3...1df
Edelweis Skrevet 5. september 2014 #2 Skrevet 5. september 2014 Åh jeg er akkurat lik :-( kjempe kjipt. Blir ikke like ille om jeg baker med glutenfritt mel. Har også begynt med å bake et proteinbrød som ikke inneholder mel. Da er jeg i super form og ikke oppblåst ;-)
Anonym bruker Skrevet 5. september 2014 #3 Skrevet 5. september 2014 I går foreks. spistebjeg kun knekkebrød på dagen og formen var fin. Da kvelden kom klarte jeg ikke å styre meg lengre og spiste to små skiver med brød. Ble med ett kvalm, oppblåst, uggen og rar i hodet og veldig slapp. Slik er jeg hver dag om jeg spiser brødmat. Synes detver så vanskelig å styre unna. Lengter sånn etter grove rundstykker og ikke minst baguett med kylling og salat :/ Synes knekkebrød er så kjedelig og lite mettende.. Anonymous poster hash: ab9d3...1df Prøv rugbrød! Tar litt tid å venne seg til, men sjekk ut "danske smørrebrød" på nett så får du litt inspirasjon til hva slags pålegg som er godt på. Jeg spiser rugbrød hver dag og digger det! Spiser jeg vanlig brød må jeg hvile etterpå.. Anonymous poster hash: 06593...544
Anonym bruker Skrevet 5. september 2014 #4 Skrevet 5. september 2014 Åh jeg er akkurat lik :-( kjempe kjipt. Blir ikke like ille om jeg baker med glutenfritt mel. Har også begynt med å bake et proteinbrød som ikke inneholder mel. Da er jeg i super form og ikke oppblåst ;-) Vil du dele oppskrift på proteinbrød? Anonymous poster hash: 121f8...dc4
Anonym bruker Skrevet 5. september 2014 #5 Skrevet 5. september 2014 I går foreks. spistebjeg kun knekkebrød på dagen og formen var fin. Da kvelden kom klarte jeg ikke å styre meg lengre og spiste to små skiver med brød. Ble med ett kvalm, oppblåst, uggen og rar i hodet og veldig slapp. Slik er jeg hver dag om jeg spiser brødmat. Synes detver så vanskelig å styre unna. Lengter sånn etter grove rundstykker og ikke minst baguett med kylling og salat :/ Synes knekkebrød er så kjedelig og lite mettende.. Anonymous poster hash: ab9d3...1df Prøv rugbrød! Tar litt tid å venne seg til, men sjekk ut "danske smørrebrød" på nett så får du litt inspirasjon til hva slags pålegg som er godt på. Jeg spiser rugbrød hver dag og digger det! Spiser jeg vanlig brød må jeg hvile etterpå.. Anonymous poster hash: 06593...544 Hva er annerledes med rugbrød da, det inneholder jo både gjær og hvetemel. Ikke hi Anonymous poster hash: 121f8...dc4
Anonym bruker Skrevet 5. september 2014 #6 Skrevet 5. september 2014 Jeg spiser for det meste knekkebrød da jeg reagerer med oppblåshet hvis jeg spiser for mye brødmat, men av og til unner jeg meg brødskiver o.l, det er for godt til å utelukke fra kosten har fått påvist at jeg har noe allergi mothvetemel, men heldigvis er ikke det en alvorlig allergi, så litt brødmat en gang i ny og ne går bra Anonymous poster hash: 2a495...12f
Edelweis Skrevet 6. september 2014 #7 Skrevet 6. september 2014 Åh jeg er akkurat lik :-( kjempe kjipt. Blir ikke like ille om jeg baker med glutenfritt mel. Har også begynt med å bake et proteinbrød som ikke inneholder mel. Da er jeg i super form og ikke oppblåst ;-) Vil du dele oppskrift på proteinbrød? Anonymous poster hash: 121f8...dc4 8 egg 1 boks kesam (mager eller vanlig) 1 dl olje. Jeg bruker cocosa 100 g linfrø 100 g sesamfrø 100g solsikkekjerner 120g kruskakli. Kvern frøene (valgfritt, men jeg loker det best. Bruker stavmikser) Pisk egg og kesam. Tilsett olje og tilslutt rør inn frøeblandingen. stek i en brødform med bakepapir. 200 grader i 60 minutter. :-)
Anonym bruker Skrevet 6. september 2014 #8 Skrevet 6. september 2014 Kanskje du reagerer på gluten. Prøv glutenfritt og se om det hjelper Anonymous poster hash: 7de05...3e0
Anonym bruker Skrevet 6. september 2014 #9 Skrevet 6. september 2014 Ikke begynn på glutenfritt før du har sjekket deg for cøliaki. Ta en tur til legen å ta en blodprøve. Anonymous poster hash: f9fe0...0e9
Guttemamma til tusen :) Skrevet 6. september 2014 #10 Skrevet 6. september 2014 Hvis du ikke reagerer på knekkebrød, kan det da være gjær du reagerer på?
Anonym bruker Skrevet 6. september 2014 #11 Skrevet 6. september 2014 Prøv speltmel! Blir også dårlig i magen av hvetemel og har gått over til spelt og rug. Finfin i magen:) ellers kan du prøve Steinalderbrød eller hjemmelagde knekkebrød. Anonymous poster hash: 45f99...6ab
Anonym bruker Skrevet 7. september 2014 #12 Skrevet 7. september 2014 Spis mat isteden! Kutt ut brød o knekkebrød. JA, man blir opplåst i magen sv det. Anonymous poster hash: 3a67f...aa4
Anonym bruker Skrevet 7. september 2014 #13 Skrevet 7. september 2014 Åh jeg er akkurat lik :-( kjempe kjipt. Blir ikke like ille om jeg baker med glutenfritt mel. Har også begynt med å bake et proteinbrød som ikke inneholder mel. Da er jeg i super form og ikke oppblåst ;-)Vil du dele oppskrift på proteinbrød? Anonymous poster hash: 121f8...dc4 8 egg 1 boks kesam (mager eller vanlig) 1 dl olje. Jeg bruker cocosa 100 g linfrø 100 g sesamfrø 100g solsikkekjerner 120g kruskakli. Kvern frøene (valgfritt, men jeg loker det best. Bruker stavmikser) Pisk egg og kesam. Tilsett olje og tilslutt rør inn frøeblandingen. stek i en brødform med bakepapir. 200 grader i 60 minutter. :-) Spennende, skal jeg teste ut Men hvordan virker denne oppskriften på magen siden endel frø vel er fine for hard mage, spesielt linfrø. Cocosa, får man kjøpt det i vanlig butikk, eller på nett? Evt hvor Anonymous poster hash: 121f8...dc4
Anonym bruker Skrevet 7. september 2014 #14 Skrevet 7. september 2014 Åh jeg er akkurat lik :-( kjempe kjipt. Blir ikke like ille om jeg baker med glutenfritt mel. Har også begynt med å bake et proteinbrød som ikke inneholder mel. Da er jeg i super form og ikke oppblåst ;-)Vil du dele oppskrift på proteinbrød? Anonymous poster hash: 121f8...dc4 8 egg 1 boks kesam (mager eller vanlig) 1 dl olje. Jeg bruker cocosa 100 g linfrø 100 g sesamfrø 100g solsikkekjerner 120g kruskakli. Kvern frøene (valgfritt, men jeg loker det best. Bruker stavmikser) Pisk egg og kesam. Tilsett olje og tilslutt rør inn frøeblandingen. stek i en brødform med bakepapir. 200 grader i 60 minutter. :-) Kan dette brødet fryses? Anonymous poster hash: 121f8...dc4
Edelweis Skrevet 7. september 2014 #15 Skrevet 7. september 2014 Åh jeg er akkurat lik :-( kjempe kjipt. Blir ikke like ille om jeg baker med glutenfritt mel. Har også begynt med å bake et proteinbrød som ikke inneholder mel. Da er jeg i super form og ikke oppblåst ;-)Vil du dele oppskrift på proteinbrød? Anonymous poster hash: 121f8...dc4 8 egg1 boks kesam (mager eller vanlig) 1 dl olje. Jeg bruker cocosa 100 g linfrø 100 g sesamfrø 100g solsikkekjerner 120g kruskakli. Kvern frøene (valgfritt, men jeg loker det best. Bruker stavmikser) Pisk egg og kesam. Tilsett olje og tilslutt rør inn frøeblandingen. stek i en brødform med bakepapir. 200 grader i 60 minutter. :-) Spennende, skal jeg teste ut Men hvordan virker denne oppskriften på magen siden endel frø vel er fine for hard mage, spesielt linfrø. Cocosa, får man kjøpt det i vanlig butikk, eller på nett? Evt hvor Anonymous poster hash: 121f8...dc4 Jeg reagerte med å gå på do hver dag etter jeg startet med dette brødet. Har ikke gjort det på lenge. Cocosa kjøpes på helsekost.
Edelweis Skrevet 7. september 2014 #16 Skrevet 7. september 2014 Åh jeg er akkurat lik :-( kjempe kjipt. Blir ikke like ille om jeg baker med glutenfritt mel. Har også begynt med å bake et proteinbrød som ikke inneholder mel. Da er jeg i super form og ikke oppblåst ;-)Vil du dele oppskrift på proteinbrød? Anonymous poster hash: 121f8...dc4 8 egg1 boks kesam (mager eller vanlig) 1 dl olje. Jeg bruker cocosa 100 g linfrø 100 g sesamfrø 100g solsikkekjerner 120g kruskakli. Kvern frøene (valgfritt, men jeg loker det best. Bruker stavmikser) Pisk egg og kesam. Tilsett olje og tilslutt rør inn frøeblandingen. stek i en brødform med bakepapir. 200 grader i 60 minutter. :-) Kan dette brødet fryses? Anonymous poster hash: 121f8...dc4 Absolutt. Blr oppbevares i kjøleskapet.
bambusdrops Skrevet 8. september 2014 #17 Skrevet 8. september 2014 I går foreks. spistebjeg kun knekkebrød på dagen og formen var fin. Da kvelden kom klarte jeg ikke å styre meg lengre og spiste to små skiver med brød. Ble med ett kvalm, oppblåst, uggen og rar i hodet og veldig slapp. Slik er jeg hver dag om jeg spiser brødmat. Synes detver så vanskelig å styre unna. Lengter sånn etter grove rundstykker og ikke minst baguett med kylling og salat :/ Synes knekkebrød er så kjedelig og lite mettende.. Anonymous poster hash: ab9d3...1df Kutt ut brødmat med hvetemel. Verre er det ikke!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå