spiresnart Skrevet 31. august 2014 #1 Skrevet 31. august 2014 Som ikke er helt min sterke side Jeg vil bake sjokolade sukkerbrød, MÅ jeg ha sånn "bake-kakao" eller kan jeg bruke vanlig kakaopulver? (regina, rett i koppen osv) haha for det er kun det jeg har
Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #2 Skrevet 31. august 2014 Rett i koppen ville jeg ikke brukt, det er ikke bare kakaopulver, men også sukker osv. Vanlig regina kakaopulver er ok å bruke. Anonymous poster hash: 32009...a22
Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #3 Skrevet 31. august 2014 Du kan bruke vanlig kakao. Det var det man brukte før man fikk bakekakao. Lykke til. Anonymous poster hash: b9e9e...f5d
Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #4 Skrevet 31. august 2014 Trodde det het Regia... Hva er egentlig poenget med bakekakao? Husker selv den tida da det bare var en type kakao. Anonymous poster hash: 2f9a3...544
Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #5 Skrevet 31. august 2014 Kakaobønnene til bakekakao er behandlet på en annen måte, og er mørkere enn drikkekakao. De kan egentlig brukes om hverandre, men bakekakao gir mørkere og sterkere smak (og tviler på at de fleste barn ville likt å drikke kakao laget av bakekakao) Anonymous poster hash: 76736...e71
spiresnart Skrevet 31. august 2014 Forfatter #6 Skrevet 31. august 2014 Ja, regia er det kanskje ja da prøver jeg det takk!
Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #7 Skrevet 31. august 2014 Du kan også bruke rett-i-koppen-kakao, men da ville jeg redusert sterkt på sukkermengden. (Og økt mengden kakao, da kakaoinnholdet i rett-i-koppen er under halvparten av pulveret (er jeg temmelig sikker på)). Anonymous poster hash: 76736...e71
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå