Gå til innhold

har et kjapt spm ang baking :)


Anbefalte innlegg

Skrevet

Som ikke er helt min sterke side :P

 

Jeg vil bake sjokolade sukkerbrød, MÅ jeg ha sånn "bake-kakao" eller kan jeg bruke vanlig kakaopulver? (regina, rett i koppen osv) haha :) for det er kun det jeg har

Fortsetter under...

Skrevet

Rett i koppen ville jeg ikke brukt, det er ikke bare kakaopulver, men også sukker osv. Vanlig regina kakaopulver er ok å bruke.



Anonymous poster hash: 32009...a22
Skrevet

Du kan bruke vanlig kakao. Det var det man brukte før man fikk bakekakao. :) Lykke til.

 

Anonymous poster hash: b9e9e...f5d

Skrevet

Trodde det het Regia...

Hva er egentlig poenget med bakekakao? Husker selv den tida da det bare var en type kakao.



Anonymous poster hash: 2f9a3...544
Skrevet

Kakaobønnene til bakekakao er behandlet på en annen måte, og er mørkere enn drikkekakao. De kan egentlig brukes om hverandre, men bakekakao gir mørkere og sterkere smak (og tviler på at de fleste barn ville likt å drikke kakao laget av bakekakao)

 

Anonymous poster hash: 76736...e71

Skrevet

Ja, regia er det kanskje ja :) da prøver jeg det :) takk!

Annonse

Skrevet

Du kan også bruke rett-i-koppen-kakao, men da ville jeg redusert sterkt på sukkermengden. (Og økt mengden kakao, da kakaoinnholdet i rett-i-koppen er under halvparten av pulveret (er jeg temmelig sikker på)).

 

Anonymous poster hash: 76736...e71

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...