Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #1 Skrevet 31. august 2014 Ja, det lurer jeg på. Anonymous poster hash: d3a29...6e9
Hjertefru Skrevet 31. august 2014 #2 Skrevet 31. august 2014 Før du steker det? Er det ikke for å få en saus når du koker ut panna etterpå?
Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #3 Skrevet 31. august 2014 Kanskje fordi man ønsker å ødelegge kjøttet. Anonymous poster hash: 8174d...7e0
Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #4 Skrevet 31. august 2014 Er det det? Heh, jeg at liksom aldri tenkt over det. Vet jo at mye kjøtt paneres (mel og egg), men da er det vel for å få en slags stekeskorpe? Jeg skulle google litt nå ift steking av koteletter i ovnen, og flere fremgangsmåter inneholdt vending i mel. Forsøkte å google det, men fant ikke svar på det. Takk, da vet je det Anonymous poster hash: d3a29...6e9
Anonym bruker Skrevet 31. august 2014 #5 Skrevet 31. august 2014 Kanskje fordi man ønsker å ødelegge kjøttet. Anonymous poster hash: 8174d...7e0 Ødelegge? Anonymous poster hash: d3a29...6e9
MammantilNurket Skrevet 31. august 2014 #6 Skrevet 31. august 2014 Det er ikke dumt å vende kjøttet i mel før du bruner det - lært det av Mamma og Mormor Kjøttet får en fin farge og stekeskorpe+at du får, slik Hjertefru påpeker, litt jevning på sausen når du koker ut av pannen etterpå.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå