Gå til innhold

Hvorfor vende kjøtt i mel?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Ja, det lurer jeg på.

 

Anonymous poster hash: d3a29...6e9

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Før du steker det?

Er det ikke for å få en saus når du koker ut panna etterpå?

Skrevet

Kanskje fordi man ønsker å ødelegge kjøttet.

 

Anonymous poster hash: 8174d...7e0

Skrevet

Er det det?

Heh, jeg at liksom aldri tenkt over det. Vet jo at mye kjøtt paneres (mel og egg), men da er det vel for å få en slags stekeskorpe?

Jeg skulle google litt nå ift steking av koteletter i ovnen, og flere fremgangsmåter inneholdt vending i mel. Forsøkte å google det, men fant ikke svar på det.

Takk, da vet je det ;)

 

Anonymous poster hash: d3a29...6e9

Skrevet

Kanskje fordi man ønsker å ødelegge kjøttet.

 

Anonymous poster hash: 8174d...7e0

Ødelegge?

 

Anonymous poster hash: d3a29...6e9

Skrevet

Det er ikke dumt å vende kjøttet i mel før du bruner det - lært det av Mamma og Mormor :)

Kjøttet får en fin farge og stekeskorpe+at du får, slik Hjertefru påpeker, litt jevning på sausen når du koker ut av pannen etterpå.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...