Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg er ammehjelper / ammehjelpen.no

 

Det beste er å spise frøene, altså knust. Å legge dem under osten på brødskiva går an. Generelt kan du vel spise dem som du vil, men jeg har ikke smakt det selv så jeg er usikker på hvordan det smaker og hvilken mat det kan passe i :-)

Man bør ta det til man merker effekt (mer melk) - når man synes det er nok så trapp ned på bruken. Noen trenger å fortsette med det for å produsere nok melk videre, andre opprettholder produksjonen selv uten bruk av feks. bukkhornsfrø. Jeg har ikke hørt at det er noen begrensning på hvor lenge man kan ta det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...