Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #1 Skrevet 13. august 2014 Hvilke triks har dere? Jeg har prøvd vaniljesaus, fariseerne, appelsinjuice, rømme, h-melk. De blir jo ikke så gode som mange andres!!! Anonymous poster hash: 41520...fd1
Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #2 Skrevet 13. august 2014 Toro sine er gode og blir veldig sprø Anonymous poster hash: a66e9...935
DramaMama Skrevet 13. august 2014 #3 Skrevet 13. august 2014 Det som funker her er masse seterrømme og smør. La røra svelle en god stund før du steker.
Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #5 Skrevet 13. august 2014 Fløte, sa bestemor + at man må la dem ligge på rist når de er ferdige og ikke oppå hverandre. Anonymous poster hash: aa199...bff
Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #6 Skrevet 13. august 2014 Når de er sånn ca ferdig stekte så lukker du opp lokket på vaffeljernet og lar all "dampen" komme ut, så lukker du og ettersteker i 20-30 sekunder mer, la dem så avkjøle på rist og ikke oppå hverandre Anonymous poster hash: 9b946...f7e
Elsker livet Skrevet 13. august 2014 #7 Skrevet 13. august 2014 Lage tynn røre. Men jeg liker best myke vaffler, så legger de en bunke og spiser de som ligger i midten.
bIomstre Skrevet 13. august 2014 #8 Skrevet 13. august 2014 Vel, her lages vafler etter prinsippet man tagger hva man haver, og gjerne for å få brukt opp slanter av rømme, fløte osv som går ut på dato. Sjeldent de blir sprø. Men så skulle jeg lage vafler en dag jeg fikk melkeallergiker på besøk. Brukte kun vann i røra, og DA ble de sprø!
Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #9 Skrevet 13. august 2014 Jepp, vann istedenfor melk, de smaker akkurat det samme som med melk, men de er litt lettere og sprøere Anonymous poster hash: 60592...831
Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #10 Skrevet 13. august 2014 Vafler skal være myke, ikke sprø. Eneste trikset jeg har må være å steke dem for lenge. Anonymous poster hash: cd85e...1c8
Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #11 Skrevet 13. august 2014 Vafler skal ikke være sprø! 😉 Anonymous poster hash: eea64...53c
Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #12 Skrevet 13. august 2014 Ha eggene i til sist, da blir de sprø. Anonymous poster hash: e127e...e05
Anonym bruker Skrevet 13. august 2014 #13 Skrevet 13. august 2014 Mye fett (rømme/fløte/smør) og avkjøl de på rist. Da får du sprø vafler. Anonymous poster hash: 48ff7...7a7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå