Anonym bruker Skrevet 12. august 2014 #1 Skrevet 12. august 2014 . Anonymous poster hash: 9598f...aa1
Anonym bruker Skrevet 12. august 2014 #2 Skrevet 12. august 2014 1 ss Anonymous poster hash: a5c1d...1f9
fisken2015 Skrevet 12. august 2014 #3 Skrevet 12. august 2014 Jeg bruker 2 ss, men går også fint med 1 ss eller ingenting væske :-)
Anonym bruker Skrevet 12. august 2014 #4 Skrevet 12. august 2014 En dæsj... Det er ikke så nøye! Det er en del ting jeg ikke bruker oppskrift på, eggerøre er blant disse. x antall egg, melk, salt, pepper og gressløk på slump. Blir alltid vellykket og godt. Anonymous poster hash: 0a442...00d
Anonym bruker Skrevet 12. august 2014 #5 Skrevet 12. august 2014 Jeg synes eggerøre smaker best uten melk. Jeg bruker ikke vann heller. Anonymous poster hash: 13a28...ad2
Anonym bruker Skrevet 12. august 2014 #6 Skrevet 12. august 2014 Jeg tar en liten dæsj vann og en liten dæsj olivenolje Anonymous poster hash: be2bf...d2d
Anonym bruker Skrevet 12. august 2014 #7 Skrevet 12. august 2014 1 ss vann pr. egg, men vanligvis tar jeg bare en "dæsj". Pluss gressløk og salt, nam-nam, nå fikk jeg lyst på eggerøre.... :-) Anonymous poster hash: 879f3...c8a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå