Gå til innhold

Hvordan får jeg pannekakene luftige?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Amerikanske pannekaker, altså.

 

Jeg har laget de i noen år, og trodde mine var gode, inntil jeg smakte noen andres. De jeg fikk smake på var luftige og porøse, mine blir mer som sveler. Oppskriften min inneholder både egg og natron, så kanskje det er noen triks jeg har gått glipp av. Hvordan får du dine amerikanske pannekaker fjærlette og luftige?

Skrevet

Egg, natron, rømme, mel OG bakepulver her... :) Lar røra svelle en stund før steking.

Skrevet

Ikke visp røra, bland det forsiktig sammen.

 

Anonymous poster hash: 6db59...348

Skrevet

Min mormor bruker alltid en skvett brus i røra. Kullsyra i brusen gjør at de hever mer. :-)

 

Anonymous poster hash: 5576b...f48

Skrevet

Tine sin oppskrift er veldig fin. Prøvde de sist og de ble veldig luftige.

 

Anonymous poster hash: 58678...e4b

Skrevet

Stivpisk eggehvitene:)

 

Ellers enig i at Tine sin oppskrift er sjef.

 

Anonymous poster hash: 27ab1...66b

Skrevet

Jeg googler oppskrifter til den store gullmedalje her, men det er jo så mye forskjellig! Noen sier du skal stivpiske eggehvitene, noen har sinnsyke mengder bakepulver, noen skal røres sammen (det er det jeg har gjort til nå), noen skal svelle...

 

Tror jeg skal teste "stivpisk eggehviter" i dag. Takk for tips :)

Skrevet

Det er en heeeelt uovertruffen måte å få store luftige amerikanske oannekaker på

: stivpisk eggehviten!! Du vil få utrolig luftige pannekaker!!

 

Google oppskriften til villaperlesukker på amerikanske pannekaker. Helt suveren oppskrift!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...