Gå til innhold

Kan en bolledeig stå til heving i 3 timer??


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det går helt fint, jeg "glemmer" den ofte å kjøkkenbenken og da er den fin når jeg skal bake. Bruker alltid større bakebolle enn jeg trenger, for den blir bedre jo lengre den hever.

 

Elt den skikkelig når du skal trille ut til boller, for gjør du ikke det så kan det smake litt gjær og det er ikke godt. Det folk ofte gjør feil med boller er at de elter for lite og lar den heve litt for kort første gang.

 

Ikke bruk mindre gjør, da får du hardere boller og det er vel ikek ønskelig. Bruk større bolle så du ikke kommer hjem til bolledeih på benken. Og dekk over så småfluene ikke kommer på den i disse dager.

 

Du får knallgode boller i kveld når den får kose seg lenge.

 

Anonymous poster hash: d047f...d57

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...