Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #26 Skrevet 4. august 2014 Jeg ville laget koldbord eller tapas. om du lager koldtbord kan du ha 2 kalde kalkuner på bordet, ferdig oppskjært. evt karbonader og mye annet snacks. Jeg kagde i dåp til eldstemann, men 50 gjester. ble altfor mye mat, kunne sikkert vært dobbelt så mange gjester. og det kostet meg 2000 kr. Anonymous poster hash: a2b36...622
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #27 Skrevet 4. august 2014 Liker så godt kombinasjonen av meninger her inne. "Jeg liker ikke fisk" og "Serverer dere bacalao vil jeg og mannen gå sultne". Sammen med utsagn om at man gjør barna bortskjemte om man gir dem annen mat enn familien spiser. .. Anonymous poster hash: a18d6...174 Hvis man vet at man ikke liker bacalao så har man smakt det og klarer ikke spise det. Samme er det med barn. Man tvinger da ikke barna til å spise mat man vet de ikke liker? Forskjellen er de barna som ikke vil smake, men bare hardnakket påstår at de ikke liker maten. De må smake en bit her i huset, men liker de det fortsatt ikke så slipper de å spise resten. Så for all del, dersom jeg ble servert bacalao hadde tatt en bit, brukt ca ti minutter på å svelge den, og så smilt høflig og sagt at jeg var mett. Så ja, jeg hadde gått sulten resten av kvelden. Anonymous poster hash: 2aff6...1e9
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #28 Skrevet 4. august 2014 Du som lagde til 50 personer for 2000 kr. Vil du være så snill å ramse opp hva du laget bortsett fra karbonader og kalkun? Anonymous poster hash: 9ae35...482
aanonym Skrevet 4. august 2014 #29 Skrevet 4. august 2014 Bacalao høres helt flott ut. Voksne mennesker som 'ikke liker' får spise brød og salat. Makan.
Gullunger Skrevet 4. august 2014 #30 Skrevet 4. august 2014 Heier på Bacalao! Knallgodt!!! Og i tillegg festmat! Gryte synes jeg høres mye kjedeligere ut...
aanonym Skrevet 4. august 2014 #31 Skrevet 4. august 2014 Eventuelt sodd, det er kjempegod festmat om det er laget ordentlig. Og alle liker det!
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #32 Skrevet 4. august 2014 Bacalao er vel omtrent det eneste jeg ikke spiser. Og dessverre er det ikke lett å pelle ut det man ikke liker (fisk og tomat funker bare ikke for meg). Men om man liker det funker det jo. Men syntes forslaget med kalkun låt bra.. Men du er avhengig av å ha nok ovnplass! Der er jeg enig. Hadde serveringen i et bryllup vært Bacalao hadde jeg forblitt sulten! Anonymous poster hash: 21dcd...0c5 Haha! Voksne som ikke liker mat og må pille ut biter må gjerne forbli sultne! Anonymous poster hash: 7a4ad...3fc Og det er helt greit at jeg hadde forblitt sulten. Men nå spurte HI om billig men ikke kjip middag, og jeg svarte i forhold til det. Jeg (og mange med meg hvis man leser svarene her inne) hadde syntes det var en veldig kjip middag i et bryllup. Anonymous poster hash: 21dcd...0c5
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #33 Skrevet 4. august 2014 Men gryterett er jo så kjiiiiipt! 😩 Vi er skikkelige matfolk, og det er de fleste i både vennekrets og familie også, så tror nok de fleste spiser bacalao. Men lager selvfølgelig en gryterett eller noe som alternativ. Tapas høres supert ut, men ser for meg at vi da blir stående å lage mat flere dager i forveien? HI Anonymous poster hash: ee6af...14e Tapas blir fort veldig dyrt. Husk også at alle vil smake litt av alt, så lag mye av alt! Anonymous poster hash: 7a4ad...3fc
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #34 Skrevet 4. august 2014 Du som lagde til 50 personer for 2000 kr. Vil du være så snill å ramse opp hva du laget bortsett fra karbonader og kalkun? Anonymous poster hash: 9ae35...482 Hei, jeg lagde: 2 kalkuner karbonader 2 store ovnsbakte laks eller ørret (husker ikke hvilken type det var) Røkelaks tror jeg det var (ferdigkjøpt) rekeaspic med egg og grønnsaker inni waldorfsalat salat eggerøre sennepssaus roastbiff skinke brød, loff og smør skåler med fetaost, oliven, majones, remulade o.l Anrettet dette pent med tomat, sitron, agurk og det som passet til Dåpen var i januar, og slik mat er jo veldig billig rundt juletider . Anonymous poster hash: a2b36...622
Blondzilla Skrevet 4. august 2014 #35 Skrevet 4. august 2014 Ikke bacalao. Jeg elsker det, men mange synes det er fælt. Stemmer for koldtbord/tapas.
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #37 Skrevet 4. august 2014 Er ikke bacalao litt spesielt på smak? Jeg har aldri smakt bacalao eller klippfisk, men innbiller meg at enten så liker man det, eller så liker man det ikke Anonymous poster hash: c549d...80c
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #38 Skrevet 4. august 2014 Om du ønsker å servere noe som gjør at mange av gjestene ikke spiser seg mette, gå for bacalao. Om du ønsker at gjestene dine skal spise seg mette å kose seg med maten ville jeg gått for noe mer "mainstream" som kalkun, svinestek, ribbe osv. Billig og de som ikke liker kjøttet kan spise poteter, saus og tilbehør. Anonymous poster hash: a1dd6...4a7
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #39 Skrevet 4. august 2014 Her er det poppis med gratinert klippfisk og stroganoffgryte i større selskaper. Jeg er glad i bacalao selv, men synes gratinert klippfisk er bedre -tror jeg. Kanskje flere liker det også? Ellers så er vel kalkun bankers! Anonymous poster hash: ee850...340
aanonym Skrevet 4. august 2014 #40 Skrevet 4. august 2014 Bacalao er vel omtrent det eneste jeg ikke spiser. Og dessverre er det ikke lett å pelle ut det man ikke liker (fisk og tomat funker bare ikke for meg). Men om man liker det funker det jo. Men syntes forslaget med kalkun låt bra.. Men du er avhengig av å ha nok ovnplass!Der er jeg enig. Hadde serveringen i et bryllup vært Bacalao hadde jeg forblitt sulten!Anonymous poster hash: 21dcd...0c5 Haha! Voksne som ikke liker mat og må pille ut biter må gjerne forbli sultne!Anonymous poster hash: 7a4ad...3fc Og det er helt greit at jeg hadde forblitt sulten. Men nå spurte HI om billig men ikke kjip middag, og jeg svarte i forhold til det. Jeg (og mange med meg hvis man leser svarene her inne) hadde syntes det var en veldig kjip middag i et bryllup.Anonymous poster hash: 21dcd...0c5 'kjip' betyr smålig eller gnieraktig, dvs billig. Bacalao er IKKE kjipt.
smurfis Skrevet 4. august 2014 #41 Skrevet 4. august 2014 Men gryterett er jo så kjiiiiipt! Vi er skikkelige matfolk, og det er de fleste i både vennekrets og familie også, så tror nok de fleste spiser bacalao. Men lager selvfølgelig en gryterett eller noe som alternativ. Tapas høres supert ut, men ser for meg at vi da blir stående å lage mat flere dager i forveien? HI Anonymous poster hash: ee6af...14e Boeuf Bourguignon som Iiiik foreslår over her er alt annet enn kjipt altså. Det er helt nydelig!
Gjest Mine ♥ ♥ ♥ Skrevet 4. august 2014 #42 Skrevet 4. august 2014 Jeg pleier å lage koldtbord selv, laget og til bryllupet med eksen. Da var vi 60-70 stk pluss barn. Hadde 4 kalkunbryst Kyllinglår Svinesteik med svisker og epler Frikadeller Helstekt ørret Laks med eggerøre Spekemat Ostebrett Pastasalat Grønnsalat Potetsalat Diverse sauser og dressinger Brød, kjeks m.m. Ingen problem å lage til selv, det meste kan ordnes i forveien
petronell1 Skrevet 4. august 2014 #43 Skrevet 4. august 2014 Jøsses. Ja jeg synes bacalao er kjip mat. Jeg hadde ikke klagd, forsynt meg litt av maten og spist brød og salat om de hadde det. Men jeg hadde allikevel syntes det hadde vært kjipt. Det samme vet jeg ganske mange andre synes. Jeg spiser alt jeg får servert, til og med ting jeg ikke synes er særlig godt, men noen ting brekker jeg meg av. Men vet til neste gang at for å ikke bli sett på som en bortskjemt drittunge som ikke "liker" noe er det bedre å trykke det ned mens man brekker seg ved bordet! Men for all del, ikke tenk over at det finnes mange som ikke liker bacalao. server det og proklamer at voksene mennesker som ikke "liker" dette får bare ha det så godt. Høres ut som et hyggelig bryllup. Eller vis hensyn til at ikke alle kan/vil spise ting. Selv om man bare viser hensyn med å ha rikelig med tilbehør som salat og brød.
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #44 Skrevet 4. august 2014 Vel, for å si det enkelt, så hadde jeg gått hjem hvis det kun ble servert fisk i tomat til middag i et bryllup. Fisk er fisk og kjøtt er mat! Gå for kalkun! Det spiser alle, unntatt vegetarianere, men de spiser jo heller ikke bacalao. Anonymous poster hash: d453c...1ae
Anonym bruker Skrevet 4. august 2014 #45 Skrevet 4. august 2014 Jøsses. Ja jeg synes bacalao er kjip mat. Jeg hadde ikke klagd, forsynt meg litt av maten og spist brød og salat om de hadde det. Men jeg hadde allikevel syntes det hadde vært kjipt. Det samme vet jeg ganske mange andre synes. Jeg spiser alt jeg får servert, til og med ting jeg ikke synes er særlig godt, men noen ting brekker jeg meg av. Men vet til neste gang at for å ikke bli sett på som en bortskjemt drittunge som ikke "liker" noe er det bedre å trykke det ned mens man brekker seg ved bordet! Men for all del, ikke tenk over at det finnes mange som ikke liker bacalao. server det og proklamer at voksene mennesker som ikke "liker" dette får bare ha det så godt. Høres ut som et hyggelig bryllup. Eller vis hensyn til at ikke alle kan/vil spise ting. Selv om man bare viser hensyn med å ha rikelig med tilbehør som salat og brød. Er det meg, hi, du snakker til? Jeg har da ikke nevnt noe om at man må spise ting man ikke liker, eller om at man virker bortskjemt hvis man ikke liker ting? Jeg har kun skrevet at jeg tror de fleste i vår omgangskrets liker bacalao, og at hvis vi velger å servere det kommer jeg til å lage en rett til de som eventuelt ikke liker det. Det må vel være greit? Hi Anonymous poster hash: ee6af...14e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå