Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Begynn med å mose diverse frukter og grønnsaker for seg. Eks eple, pære, banan, avokado, vannmelon, gulrot, søtpotet, blomkål, brokkoli, pastonakk, kålrot.. Osv. Det meste av frukt og grønnsaker kan brukes, vær litt forsiktig med sitrusfrukter da det kan gi kløe i hals og utslett. Stangselleri skal ikke brukes.

 

Grønnsakene koker/damper du møre og moser i mikser.

Eple bør dampes da det er litt hardt, ellers kan all frukt rett i miksern.

 

Frys i isbitformer, enkelt og greit for da kan du begynne mikse litt smaker etterhvert :) det må kanskje mange smaksprøver til før en smak er godkjent :) brokkoli tok lang tid her

 

Grøt vet jeg ikke hvordan du lager, da min får kjøpegrøt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...