Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #1 Skrevet 25. juli 2014 Kjøpte bakt potet i folie og skulle tilberede den igår. Satte den i ovenen på 200 grader i ca 1 time og 30 minutter, men den var fortsatt hard som en stein. Oppskriften fant jeg på Google på matprat.no. Hva gjorde jeg galt? Jeg skulle vel ikke ha pakket den ut av folien og kokt den først for deretter ta den i ovnen? Hva er vitsen da å selge bakt potet med folie, og jeg må koke den først? Anonymous poster hash: d828d...31f
Januaris Skrevet 25. juli 2014 #2 Skrevet 25. juli 2014 Min erfaring er at dette tar laaang tid. Det kommer selvsagt også mye an på størrelsen på poteten. Jeg tror også at jeg har brukt å ha ovnen mye varmer.
TanteTroll Skrevet 25. juli 2014 #3 Skrevet 25. juli 2014 Setter ovnen på minimum 225 grader, prikker poteten med gaffel gjennom folien, og lar den stå til den er ferdig. Tar iallfall 2 timer.
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #4 Skrevet 25. juli 2014 mest sannsynlig en stor potet, for lav varme og for kort steketid. 250 grader og la poteta stå til den er ferdig uansett str. sjekk med en strikkepinne e.l. Anonymous poster hash: 71c63...24b
Anonym bruker Skrevet 25. juli 2014 #5 Skrevet 25. juli 2014 Folien hindrer varmen nå poteten. Jeg tar av folien, skjærer et kryss i poteten smører den inn med litt olje og strør på maldonsalt. 225 grader i 1-1.5 t (kommer Ann på størrelsen. Da blir også skallet knallgodt og kan spises:) Anonymous poster hash: 195d5...098
*Yuna* Skrevet 25. juli 2014 #6 Skrevet 25. juli 2014 250 grader i 1,5 time. 2 hvis det er store bakepoteter. Bruker folie.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå