Gå til innhold

Bakt potet i folie


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kjøpte bakt potet i folie og skulle tilberede den igår. Satte den i ovenen på 200 grader i ca 1 time og 30 minutter, men den var fortsatt hard som en stein. Oppskriften fant jeg på Google på matprat.no. Hva gjorde jeg galt?

 

Jeg skulle vel ikke ha pakket den ut av folien og kokt den først for deretter ta den i ovnen? Hva er vitsen da å selge bakt potet med folie, og jeg må koke den først?

 

Anonymous poster hash: d828d...31f

Fortsetter under...

Skrevet

Min erfaring er at dette tar laaang tid. Det kommer selvsagt også mye an på størrelsen på poteten.

Jeg tror også at jeg har brukt å ha ovnen mye varmer.

Skrevet

Setter ovnen på minimum 225 grader, prikker poteten med gaffel gjennom folien, og lar den stå til den er ferdig. Tar iallfall 2 timer.

Skrevet

mest sannsynlig en stor potet, for lav varme og for kort steketid. 

 

250 grader og la poteta stå til den er ferdig uansett str. sjekk med en strikkepinne e.l. 



Anonymous poster hash: 71c63...24b
Skrevet

Folien hindrer varmen nå poteten.

Jeg tar av folien, skjærer et kryss i poteten smører den inn med litt olje og strør på maldonsalt. 225 grader i 1-1.5 t (kommer Ann på størrelsen.

 

Da blir også skallet knallgodt og kan spises:)

 

Anonymous poster hash: 195d5...098

Skrevet

250 grader i 1,5 time. 2 hvis det er store bakepoteter. Bruker folie.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...