Anonym bruker Skrevet 19. juli 2014 #1 Skrevet 19. juli 2014 Har tre valg, men vet ikke hvordan det vil gå. 1. Legge i fryser. Er det for sent med tanke på at dette er kylling og man må være ekstra forsiktig da? 2. Steke opp og ha i kjøleskap til jeg lager noe av det i morgen. Er det for sent med tanke på at dette er kylling og man må være ekstra forsiktig da? 3. Lage lasagne og nachos av kjøttdeigene nå, og fryse ned. Off, det orker jeg nesten ikke. Anonymous poster hash: a29ea...954
Mother Gothel Skrevet 19. juli 2014 #3 Skrevet 19. juli 2014 Jeg hadde åpnet og luktet på den. Har flere ganger opplevd at kyllingkjøttdeig lukter surt opptil to dager før best før datoen. Lukter den greit skal det vel gå fint å steke den og ha i kjøleskapet over natten.
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2014 #4 Skrevet 19. juli 2014 Hadde også åpnet den og luktet på den. Lukter den fint hadde jeg stekt den og frosset den Anonymous poster hash: 075a1...455
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2014 #5 Skrevet 19. juli 2014 Ja, da er det bare å komme seg på kjøkkenet igjen... Takk for svar! Anonymous poster hash: a29ea...954
Anonym bruker Skrevet 19. juli 2014 #6 Skrevet 19. juli 2014 Den var 100% ødelagt, lukter høgg i hele huset nå Anonymous poster hash: a29ea...954
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå