Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #1 Skrevet 7. juli 2014 Hvor mye væske har dere i? Det står 7,5 dl melk og 5 dl vann på pakken, men da blir det jo suppe? Jeg har kun i melken pluss kanskje bittelitt vann. Man skulle ikke tro det var mulig å gjøre feil med Toro, men tydligvis klarer 'noen' det. Anonymous poster hash: aae6e...794
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #2 Skrevet 7. juli 2014 Fordi Toro lasagnen er dårlig. Bruk knorr. Anonymous poster hash: a123c...1a2
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #3 Skrevet 7. juli 2014 Fordi Toro lasagnen er dårlig. Bruk knorr. Anonymous poster hash: a123c...1a2 Tusen takk! Svært hjelpsomt når jeg står her med Toro. Anonymous poster hash: aae6e...794
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #4 Skrevet 7. juli 2014 Det er jo det som skal i familiepakken.. Det blir jo ikke for mye da vel? Anonymous poster hash: 6cf6e...6a8
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #5 Skrevet 7. juli 2014 Passet du på å bruke alle pastaplatene? Lar man være å bruke alle så blir det for vått... Anonymous poster hash: cde2c...b48
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #6 Skrevet 7. juli 2014 Men du må jo la sausen koke en stund, slik at den blir tykkere.. Visst ikke så vil den bli helt flytende ja. Anonymous poster hash: 2e303...364
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #7 Skrevet 7. juli 2014 Jeg bruker 7-9 dl melk, avhengig om jeg lager til oss fire eller flere. Dropper vannet. Den blir alltid kremete og superdigg:) Anonymous poster hash: d4601...d88
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #8 Skrevet 7. juli 2014 Lager nøyaktig som det står på pakken, har jeg noe tomat eller paprika som bør brukes opp går det også i gryta. Blir slettes ikke suppe, sausen bør være ganske tynn for at lasagnen ikke skal bli for kompakt. Pastaen tar til seg mye vann når den sveller. Anonymous poster hash: 5f1f5...d92
Ladybird2014 Skrevet 7. juli 2014 #9 Skrevet 7. juli 2014 Det skal jo koke en stund, og da reduseres sausen.
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #10 Skrevet 7. juli 2014 Jeg koker den lenge, men har ikke brukt alle pastaplatene 😜 er nok der qluet er😄 Nå står den i ovnen med 8 dl melk og to lag pastaplater. Skal prøve deres tips neste gang. Takktakk. Hi Anonymous poster hash: aae6e...794
Pom-mom Skrevet 7. juli 2014 #11 Skrevet 7. juli 2014 Byt ut vannet med melk eller fløte & la det koke en stund. Jeg lar det små koke i 15-20 min da blir den kjukk å god. + at vi har masse grønnsaker i. Erter, gulletøtter, paprika, bønner ++ blir kjempe godt
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #12 Skrevet 7. juli 2014 Bruker ca.2dl med vann og 3 dl. med melk i Toro lasagne. Anonymous poster hash: d9ae2...fcc
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #13 Skrevet 7. juli 2014 Jeg skal å lage Toro lasagne nå Bruker ikke alt av melk og vann som det står. Reduserer litt. Ikke bruker jeg alle platene heller. Anonymous poster hash: d2ef0...54a
Edelweis Skrevet 7. juli 2014 #14 Skrevet 7. juli 2014 Grunnen til all vesken er vel for at pastaplatene skal bli myke?
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #15 Skrevet 7. juli 2014 Hvorfor bruke ferdig pakker i det hele tatt. Er jo bare å brune kjøttdeig med løk, krydder noen dl buljongvann og en tomatboks så har du sausen. Lasagneplater kjøper man utenom, og legger ost på toppen. Vips så har man en lasagne uten tilsettningstoffer som er laget fra bunn. Mye enklere a gitt. Anonymous poster hash: 59ea3...254
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #16 Skrevet 7. juli 2014 5 dl melk og 2 dl vann:-) Anonymous poster hash: ea00a...00a
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #17 Skrevet 7. juli 2014 Hvorfor bruke ferdig pakker i det hele tatt. Er jo bare å brune kjøttdeig med løk, krydder noen dl buljongvann og en tomatboks så har du sausen. Lasagneplater kjøper man utenom, og legger ost på toppen. Vips så har man en lasagne uten tilsettningstoffer som er laget fra bunn. Mye enklere a gitt. Anonymous poster hash: 59ea3...254 Jeg bare nyter sånne som deg! Hvordan kan det bli enklere å lage fra bunnen enn å klippe opp en pose? Anonymous poster hash: aae6e...794
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #18 Skrevet 7. juli 2014 Jeg bruker helmelk, og koker det til den er mer som en gryte blir knallgod! Anonymous poster hash: c8998...90b
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #19 Skrevet 7. juli 2014 Hvorfor bruke ferdig pakker i det hele tatt. Er jo bare å brune kjøttdeig med løk, krydder noen dl buljongvann og en tomatboks så har du sausen. Lasagneplater kjøper man utenom, og legger ost på toppen. Vips så har man en lasagne uten tilsettningstoffer som er laget fra bunn. Mye enklere a gitt. Anonymous poster hash: 59ea3...254 Du glemte bechamelsausen, men bortsett fra det er jeg enig i at det er veldig enkelt (kanskje ikke enklere enn pose men ikke så mye vanskeligere) Det er i alle fall MYE bedre! Anonymous poster hash: 1c54c...e21
Gjest Minnieropptatt Skrevet 7. juli 2014 #20 Skrevet 7. juli 2014 Bruker alltid riktig mengde melk og vann, ikke alltid jeg bruker alle platene heller. Har oppi hakka hvitløk og lasagnen blir megagod. Den ene gangen den ble stående en time før vi spiste den, var den enda bedre
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #21 Skrevet 7. juli 2014 Hjemmelaget lasagne er jo bare så utrolig godt. Ferdig smaker ikke godt. Og det er faktisk superenkelt. Anonymous poster hash: e6cf0...c0b
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #22 Skrevet 7. juli 2014 Bruker også alltid rett mengde væske. Den blir jo supergod! Når man har spist 2/3 av skåla er det null væske igjen, og det er tørr lasagne, ikke like godt! Skal være litt saus! Anonymous poster hash: d27df...4aa
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #23 Skrevet 7. juli 2014 Gjør alltid sånn som det står på pakken. Har aldri opplevd at den har blitt for bløt..... Anonymous poster hash: c4ed3...ec6
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #24 Skrevet 7. juli 2014 Til familiepakken bruker jeg all væsken som står, alle lasagneplatene og en pakke kjøttdeig og en pakke karbonadedeig. Da blir den passelig, men bare en pakke kjøttdeig blir den for tynn. Anonymous poster hash: 06faa...48d
Anonym bruker Skrevet 7. juli 2014 #25 Skrevet 7. juli 2014 Lager alltid hjemmelaget. Anonymous poster hash: 7376f...13a
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå