Gå til innhold

Lage jordbærsyltetøy: best med rørt eller kokt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har aldri lagd det før. Har en kasse jordbær, tre poser Jam frysepulver, 3 kg strøsukker. Sukkeret jeg har kjøpt egner seg visst best til koking. Men hva smaker egentlig best?

 

Anonymous poster hash: 2142c...5be

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Definitivt rørt!

 

Anonymous poster hash: b84d4...925

Skrevet

Jeg liker rørt best, men det har veldig kort holdbarhet.



Anonymous poster hash: 59f1f...585
Skrevet

 

Jeg liker rørt best, men det har veldig kort holdbarhet.

 

Anonymous poster hash: 59f1f...585

Man fryser det jo selvsagt.. ;)

 

Anonymous poster hash: b84d4...925

Skrevet

 

Jeg liker rørt best, men det har veldig kort holdbarhet.

 

Anonymous poster hash: 59f1f...585

Man fryser det jo selvsagt.. ;)

 

Anonymous poster hash: b84d4...925

 

 

Ja, men er man ikke forsiktig med posjonene så kan det lett mugne i kjøleskap :)

 

Anonymous poster hash: 59f1f...585

Skrevet

Rørt! Kan ikke sammenlignes etter min mening.

Skrevet

Rørt i små begre som er lette å ta opp og tiner fort :)

Skrevet

Jeg liker rørt syltetøy best, men det har kort holdbarhet. Det er lurt å fryse det ned i små porsjoner, sånn at man rekker å spise det opp når man tiner en porsjon.

 

Det er også forskjell på Jam. Det finnes to ulike typer, en for kokt syltetøy og en for rørt. Det siste tror jeg heter frysetøy på posen...

Skrevet

Rørt er alltid best! Lag små posjoner og frys. Selv om du kanskje ikke har valgt søteste bæra(Corona er best) så søt den ut med sukker :)

 

Anonymous poster hash: a7f2a...f73

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...