Anonym bruker Skrevet 6. juli 2014 #1 Skrevet 6. juli 2014 Jeg har aldri lagd det før. Har en kasse jordbær, tre poser Jam frysepulver, 3 kg strøsukker. Sukkeret jeg har kjøpt egner seg visst best til koking. Men hva smaker egentlig best? Anonymous poster hash: 2142c...5be
Anonym bruker Skrevet 6. juli 2014 #2 Skrevet 6. juli 2014 Definitivt rørt! Anonymous poster hash: b84d4...925
Anonym bruker Skrevet 6. juli 2014 #3 Skrevet 6. juli 2014 Jeg liker rørt best, men det har veldig kort holdbarhet. Anonymous poster hash: 59f1f...585
Anonym bruker Skrevet 6. juli 2014 #4 Skrevet 6. juli 2014 Jeg liker rørt best, men det har veldig kort holdbarhet. Anonymous poster hash: 59f1f...585 Man fryser det jo selvsagt.. Anonymous poster hash: b84d4...925
Anonym bruker Skrevet 6. juli 2014 #5 Skrevet 6. juli 2014 Jeg liker rørt best, men det har veldig kort holdbarhet. Anonymous poster hash: 59f1f...585 Man fryser det jo selvsagt.. Anonymous poster hash: b84d4...925 Ja, men er man ikke forsiktig med posjonene så kan det lett mugne i kjøleskap Anonymous poster hash: 59f1f...585
Gjest mphs Skrevet 6. juli 2014 #9 Skrevet 6. juli 2014 Rørt i små begre som er lette å ta opp og tiner fort
Superdolly Skrevet 6. juli 2014 #10 Skrevet 6. juli 2014 Jeg liker rørt syltetøy best, men det har kort holdbarhet. Det er lurt å fryse det ned i små porsjoner, sånn at man rekker å spise det opp når man tiner en porsjon. Det er også forskjell på Jam. Det finnes to ulike typer, en for kokt syltetøy og en for rørt. Det siste tror jeg heter frysetøy på posen...
Anonym bruker Skrevet 6. juli 2014 #12 Skrevet 6. juli 2014 Rørt er alltid best! Lag små posjoner og frys. Selv om du kanskje ikke har valgt søteste bæra(Corona er best) så søt den ut med sukker Anonymous poster hash: a7f2a...f73
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå