Gå til innhold

Lage jordbærsyltetøy: best med rørt eller kokt?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

 

Jeg liker rørt best, men det har veldig kort holdbarhet.

 

Anonymous poster hash: 59f1f...585

Man fryser det jo selvsagt.. ;)

 

Anonymous poster hash: b84d4...925

 

 

Ja, men er man ikke forsiktig med posjonene så kan det lett mugne i kjøleskap :)

 

Anonymous poster hash: 59f1f...585

Annonse

Jeg liker rørt syltetøy best, men det har kort holdbarhet. Det er lurt å fryse det ned i små porsjoner, sånn at man rekker å spise det opp når man tiner en porsjon.

 

Det er også forskjell på Jam. Det finnes to ulike typer, en for kokt syltetøy og en for rørt. Det siste tror jeg heter frysetøy på posen...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...