HeltLykkelig ♥♥ Skrevet 5. juli 2014 #2 Skrevet 5. juli 2014 Stek reinsdyrsskav og legg i ei jerngryte. Steik litt finhakket bacon og løk og putt oppi. Oooog kutt opp og stek champignon og putt oppi. Salte og pepre litt. Rør inn et beger creme fraish og litt under en boks fløte. Småkok i 15-30 m.. Mot slutten av koketiden har du i 4 skiver brunost og smaker til med salt og pepper. Om du liker tyttebær rører du inn en ss tyttrbærsyltetøy.. Om ikke serverer du tytter vedsidenav. Tilbehør: Jeg synes kokte poteter og rosenkål er best.. Men hjemmelagde fløtepoteter er også nydelig. Men kan bli litt mektig. Dette er veldig lett og utrolig godt! Believe you me!
valkyrien Skrevet 5. juli 2014 #3 Skrevet 5. juli 2014 Stek reinsdyrsskav og legg i ei jerngryte. Steik litt finhakket bacon og løk og putt oppi. Oooog kutt opp og stek champignon og putt oppi. Salte og pepre litt. Rør inn et beger creme fraish og litt under en boks fløte. Småkok i 15-30 m.. Mot slutten av koketiden har du i 4 skiver brunost og smaker til med salt og pepper. Om du liker tyttebær rører du inn en ss tyttrbærsyltetøy.. Om ikke serverer du tytter vedsidenav. Tilbehør: Jeg synes kokte poteter og rosenkål er best.. Men hjemmelagde fløtepoteter er også nydelig. Men kan bli litt mektig. Dette er veldig lett og utrolig godt! Believe you me! Nesten samme oppskrift som jeg bruker, men jeg må ha med einerbær også! Knus 4-5 einerbær og ha oppi
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå