Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #1 Skrevet 1. juli 2014 hemmeligheten bak sprø, seige brownies??? Får det ikke til!!! Blir bare "sjokoladekake". Faen, jeg suger på kjøkkenet :/ Anonymous poster hash: 98060...e77
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #2 Skrevet 1. juli 2014 Masse egg og sykt mye sukker. Bruker å strø perlesukker på toppen før steking, da er du garantert sprø "skorpe"! Anonymous poster hash: 5e43b...2d4
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #3 Skrevet 1. juli 2014 Masse egg og sykt mye sukker. Bruker å strø perlesukker på toppen før steking, da er du garantert sprø "skorpe"! Anonymous poster hash: 5e43b...2d4 Takk <3 Prøver igjen... Anonymous poster hash: 98060...e77
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #4 Skrevet 1. juli 2014 hemmeligheten bak sprø, seige brownies??? Får det ikke til!!! Blir bare "sjokoladekake". Faen, jeg suger på kjøkkenet :/Anonymous poster hash: 98060...e77 Hahaha,som om jeg skulle sagt det selv Anonymous poster hash: a3023...ca1
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #5 Skrevet 1. juli 2014 Sekes kort og aldri, aldri, pisk eggene til eggidosis eller noe som så mye som likner. Anonymous poster hash: 597f1...a8e
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #7 Skrevet 1. juli 2014 Denne oppskriften gir suksess, ble overrasket selv. Kjempe enkel å lage. Bruker en middels liten form til steking, noe ala på denne bloggen! http://mushom.blogg.no/1307641231_oppskrift_enkel_og_su.html Anonymous poster hash: 57382...9d8
katten og krapylet Skrevet 1. juli 2014 #8 Skrevet 1. juli 2014 Æsj... nå fikk jeg lyst til å lage brownies i dag....
Himmel og hav Skrevet 1. juli 2014 #9 Skrevet 1. juli 2014 ...også må du ikke piske eggedosis, men bare røre egg og sukker lett sammen.
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #10 Skrevet 1. juli 2014 Sekes kort og aldri, aldri, pisk eggene til eggidosis eller noe som så mye som likner. Anonymous poster hash: 597f1...a8e Jeg rørte ingrediensene sammen slik det stod i oppskriften. Null miksing/egedosis. Men inneholdt bare ett egg den oppskr. Anonymous poster hash: 98060...e77
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #11 Skrevet 1. juli 2014 Denne oppskriften gir suksess, ble overrasket selv. Kjempe enkel å lage. Bruker en middels liten form til steking, noe ala på denne bloggen! http://mushom.blogg.no/1307641231_oppskrift_enkel_og_su.html Anonymous poster hash: 57382...9d8 Takk! Bortsett fra mengden egg ser den lik ut den jeg prøvde. Får JEG til dette er du min helt ! Anonymous poster hash: 98060...e77
Anonym bruker Skrevet 1. juli 2014 #12 Skrevet 1. juli 2014 Denne oppskriften gir suksess, ble overrasket selv. Kjempe enkel å lage. Bruker en middels liten form til steking, noe ala på denne bloggen!http://mushom.blogg.no/1307641231_oppskrift_enkel_og_su.htmlAnonymous poster hash: 57382...9d8 Takk! Bortsett fra mengden egg ser den lik ut den jeg prøvde. Får JEG til dette er du min helt ! Anonymous poster hash: 98060...e77 Hehe, håper du får den til da, hadde vært kjekt å være helt ;-) Jeg er ikke noe spesielt flink å bake, så klarer jeg å få den til, så klarer du det fint:-) Den er hvertfall veldig nom nom! Sprø i kantene og passe myk inni :-) Lykke til, Gi en lyd om hvordan den ble da;-) Anonymous poster hash: 57382...9d8
Gjest mphs Skrevet 1. juli 2014 #13 Skrevet 1. juli 2014 Denne oppskriften gir suksess, ble overrasket selv. Kjempe enkel å lage. Bruker en middels liten form til steking, noe ala på denne bloggen! http://mushom.blogg.no/1307641231_oppskrift_enkel_og_su.html Anonymous poster hash: 57382...9d8 Denne bruker jeg og ungene å bake også. Kjempe enkel og god. Med pisket krem eller vanilje is til
Anonym bruker Skrevet 5. juli 2014 #14 Skrevet 5. juli 2014 Hvordan gikk det browniesen Hi,hehehe ;-) Anonymous poster hash: 57382...9d8
Anonym bruker Skrevet 5. juli 2014 #15 Skrevet 5. juli 2014 Stek alltid 10 min kortere enn anvist Anonymous poster hash: b85d0...81b
Anonym bruker Skrevet 5. juli 2014 #16 Skrevet 5. juli 2014 Stek alltid 10 min kortere enn anvist Anonymous poster hash: b85d0...81b Ikke på oppskriften jeg gav hi,den blir perfekt men da fulgte jeg alt fra punkt til prikke, inkl det med str på formen som brukes:-) Anonymous poster hash: 57382...9d8
Anonym bruker Skrevet 5. juli 2014 #17 Skrevet 5. juli 2014 Toro!! Anonymous poster hash: 6125c...b01
Anonym bruker Skrevet 5. juli 2014 #18 Skrevet 5. juli 2014 Toro!! Anonymous poster hash: 6125c...b01 Prøvd den også, var en favoritt helt til jeg fant den overnevnte oppskriften ;-) Anonymous poster hash: 57382...9d8
Anonym bruker Skrevet 5. juli 2014 #19 Skrevet 5. juli 2014 Riktig steketid! Jeg rister alltid litt på formen for å sjekke hvor mye det "skvulper", jeg lar det alltid kaken være fast i kanten og litt dirrende i midten, da får jeg best resultat. Og så må den få avkjøles helt før man skjærer i den. Anonymous poster hash: e6417...d4e
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå