Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #1 Skrevet 30. juni 2014 Har kjøpt Tulip sin pulled pork fra ferskvaredisken. Den har ligget i kjøleskapet i et par uker, men ser nå at holdbarhetsdatoen er 1/11-14!!! Kan ferske kjøtt holde så lenge, selv om det er marinert, eller skulle den vært fryst? Har åpnet posen, og den se og lukter helt ok. Man hadde vel raskt oppdaget om den bar sur? Anonymous poster hash: 1eac2...c24
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #2 Skrevet 30. juni 2014 Vakumpakket kjøtt og marinade har mye å si Posen skal ikke åpnes. Skal steke den i posen pga å få den saftigere. Anonymous poster hash: e7a36...594
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #3 Skrevet 30. juni 2014 Det hørtes jo forferdelig lenge ut til å være ferskvare! Men ser at den ligger i kjøledisken her også (ikke frysedisken), så det er nok rett. Anonymous poster hash: d6e28...2d0
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #4 Skrevet 30. juni 2014 Spist den så mange ganger Er lenge, men marinade + vakuum har alt å si. Har hatt min i kjøleskapet i to måneder. Like fin Anonymous poster hash: e7a36...594
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #5 Skrevet 30. juni 2014 Vakumpakket kjøtt og marinade har mye å si Posen skal ikke åpnes. Skal steke den i posen pga å få den saftigere. Anonymous poster hash: e7a36...594 Det sto at den skulle tas ut av posen så det er gjort smeltet plast er ikke godt. Takk for svar til alle sammen, da blir det pulled pork i pita - nammmm Hi Anonymous poster hash: 1eac2...c24
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #6 Skrevet 30. juni 2014 Er den god? Anonymous poster hash: d6e28...2d0
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #7 Skrevet 30. juni 2014 Er den god? Anonymous poster hash: d6e28...2d0 Det kan jeg svare på om en stund Hi Anonymous poster hash: 1eac2...c24
Merete_ Skrevet 30. juni 2014 #8 Skrevet 30. juni 2014 Varen er allerede tilberedt, derfor er det så godt dato. Viss den hadde vært rå måtte du stekt den i flerne timer, istede for ca 30 min som står anvist
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #9 Skrevet 30. juni 2014 Gi tilbakemelding om den er god og hvordan du serverer den. Har aldri prøvd og ønsker å prøve. Tar gjerne i mot tips :-) Anonymous poster hash: aa8a3...7a5
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #10 Skrevet 30. juni 2014 Nei, den er ikke god. Veldig salt og merkelig kryddersmak. Nå har jeg ikke smakt andre pulled pork, så vet jo ikke heeelt hvordan den skal være, men jeg syns heller ikke konsistensen på den var noe særlig. Har sett flere diskusjoner om den, både her inne og på andre forum, og mange dårlige tilbakemeldinger om den. Neste gang lager jeg den helt fra bunnen selv tror jeg. Jeg serverte den i hamburgerbrød og hadde salat og Coleslaw til. Anonymous poster hash: 1291e...b77
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #11 Skrevet 30. juni 2014 Har ikke smakt andre typer enn den, men marinaden var virkelig ikke god.. Smakte merkelig! God konsistens, men hjelper lite når det lukter og smaker rart.. Anonymous poster hash: 84c68...a2a
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #12 Skrevet 30. juni 2014 Nei, den er ikke god. Veldig salt og merkelig kryddersmak. Nå har jeg ikke smakt andre pulled pork, så vet jo ikke heeelt hvordan den skal være, men jeg syns heller ikke konsistensen på den var noe særlig. Har sett flere diskusjoner om den, både her inne og på andre forum, og mange dårlige tilbakemeldinger om den. Neste gang lager jeg den helt fra bunnen selv tror jeg. Jeg serverte den i hamburgerbrød og hadde salat og Coleslaw til. Anonymous poster hash: 1291e...b77 Pulled pork laget på grillen eller i ovnen er nydelig. Marinering dagen før og deretter 7-8 t på 110 grader-fantastisk. Google "pulled pork" og "craig whitson" så får du frem en god oppskrift. (www.godt.no). Det ferdige rælet fra Tulip er grusomt. Coleslaw og salat + brød er nydelig til og en god hjemmelaget bbq-saus! Anonymous poster hash: 80e20...3c1
Ylajali*84 Skrevet 30. juni 2014 #13 Skrevet 30. juni 2014 Hvor får man kjøpt svinenakke om man skal lage selv?
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #14 Skrevet 30. juni 2014 Hvor får man kjøpt svinenakke om man skal lage selv? Pleiere kjøpe på Mega eller Meny. Ring et par dager i forkant og hør om de har liggende inne. Om ikke, så bestiller de for deg. Jeg bruker surret nakke. Anonymous poster hash: 80e20...3c1
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #15 Skrevet 30. juni 2014 Synes faktisk Tulip sin pulled pork er kjempegod jeg Vi har hatt det to ganger. Lager hjemmelaget coleslaw og har barbequesaus til, og fyller i hamburgerbrød. Anonymous poster hash: b42ac...139
Brennheite Badeand Skrevet 30. juni 2014 #16 Skrevet 30. juni 2014 Hvor får man kjøpt svinenakke om man skal lage selv? Jeg kjøper på Kiwi. Urte- og hvitløksmarinert svinenakke i ferdig stekepose. 5 timer på 110 grader, naaaam!!! Husk kålsalat!
Anonym bruker Skrevet 30. juni 2014 #17 Skrevet 30. juni 2014 Er den god? Anonymous poster hash: d6e28...2d0 Nei. Alt for salt og merkelig konsistens. At det er holdbarhet på et halvt år på dette kjøttet betyr at det er mye konserveringsmidler i det = salt! Smakte ikke noe annet. Neste gang kjøper jeg ferskt kjøtt til pulled pork Anonymous poster hash: e89f5...843
Himmel og hav Skrevet 30. juni 2014 #18 Skrevet 30. juni 2014 Hvor får man kjøpt svinenakke om man skal lage selv? Du må ikke ha svinenakke. Jeg har laget pulled pork av bogstek, og den ble veldig god.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå