Gå til innhold

Tatt opp kyllingfilee til middag, men hva skal jeg lage av dem?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen forslag? Helst ikke noe som inneholder ris!



Anonymous poster hash: f9ebb...aa4

Fortsetter under...

Skrevet

Skjær kyllingfilet midt i, smør på smøreost og ei neve med noe krydder.

Surr bacon rundt og stek litt i panne før du ovnsteker, server med salat og godt brød,:-)

Skrevet

Sett stekeovnen på 175 grader, legg kyllingfilet i ildfast form, ha litt olje i bunnen av formen og litt over kyllingen, krydre med salt og pepper. Har du stor ovn (eller små former) kan du steke potetbåter også samtidig. Kyllingen blir ferdig på ca 45 min. Potetbåter: ha olje, salt, pepper og presset hvitløk over og stek på 175 grader i ca 30-45 min. Kan også bruke andre krydder, men jeg får alltid vellykket resultat med denne varianten :)



Anonymous poster hash: d3029...cac
Skrevet

Mariner og hiv på grillen. Server i hambuurgerbrød med salat og dressing. Eller med kokte poteter, kryddersmør og salat. Eller grilla grønnsaker. Eller potetsalat. Eller i pitabrød. Eller med åommes frites og salat.

Skrevet

Kylling gryte :)

 

Skjær opp kyllingen i biter

skjær opp paprikaen

Skjær opp guleroter

ellers bruker du det du liker

kokosmelk

kraften fra kyllingen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...