Gå til innhold

Pimpe opp ferdigpizza!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi pleier å lage pizza fra bunnen, men i dag har vi det travelt, men likevel lyst på pizza. Så da trenger vi tips til ferdigpizzaer som er gode som de er, eller som kan gjøres litt mer spennende med enkelt garnityr. Vi foretrekker pizza med ikke alt for tykk bunn, og den må ikke være for sterk (vi har småbarn).



Anonymous poster hash: d2087...6f1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ristorante med skinke/champignon synes jeg er god. Tynn bunn, og mild smak.

 

 

Anonymous poster hash: 776cb...034

Skrevet

Dr. Oetker sin capriciosa er god som den er :)

 

Anonymous poster hash: caf51...aed

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...