Anonym bruker Skrevet 28. juni 2014 #1 Del Skrevet 28. juni 2014 Vi pleier å lage pizza fra bunnen, men i dag har vi det travelt, men likevel lyst på pizza. Så da trenger vi tips til ferdigpizzaer som er gode som de er, eller som kan gjøres litt mer spennende med enkelt garnityr. Vi foretrekker pizza med ikke alt for tykk bunn, og den må ikke være for sterk (vi har småbarn). Anonymous poster hash: d2087...6f1 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144151830-pimpe-opp-ferdigpizza/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2014 #2 Del Skrevet 28. juni 2014 Ristorante med skinke/champignon synes jeg er god. Tynn bunn, og mild smak. Anonymous poster hash: 776cb...034 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144151830-pimpe-opp-ferdigpizza/#findComment-146477638 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2014 #3 Del Skrevet 28. juni 2014 Dr. Oetker sin capriciosa er god som den er Anonymous poster hash: caf51...aed Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144151830-pimpe-opp-ferdigpizza/#findComment-146477645 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå