Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #1 Skrevet 27. juni 2014 Før serverte jeg den i et rundt kurvfat, men dampen seg gjennom og lagde etterhvert stygge merker i trebordet. Nå serverer vi den på en stor brødfjøl, og det ser ikke så veldig pent ut. Nå trenger jeg inspirasjon før jeg skal ut å kjøpe noe å pizza'n på. Hva serverer du pizza'n på slik at den ser innbydende ut? Anonymous poster hash: 2150f...4ed
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #2 Skrevet 27. juni 2014 Stekebrettet hvis vi tar med pizzaen i stua har jeg et hvit lilje serveringsfat fra perfect home. Anonymous poster hash: 7067b...c34
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #3 Skrevet 27. juni 2014 Øh.. tallerkner som regel. Anonymous poster hash: ad9b5...ca8
☆☆☆ Skrevet 27. juni 2014 #4 Skrevet 27. juni 2014 Eit sånt snurrebrett/fjøl som foreldra mine kallar ostefat. Dei har greie brett på ikea.
Gjest Hercule Poirot Skrevet 27. juni 2014 #5 Skrevet 27. juni 2014 Pizzaen ligger på brødfjøla på kjøkkenet. Så henter vi etter hvert.
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #6 Skrevet 27. juni 2014 Hjemmelaga pizza på stekebrett. Frossenpizza på pappen den kom i. Haha Anonymous poster hash: 10fcc...637
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #7 Skrevet 27. juni 2014 Hahahahaha, at det ser INNBYDENDE ut bryr meg midt i brunøyet. Det ska smake godt, ferdig med den saken! Serveres på bakepapir PÅ stekeplate Anonymous poster hash: 853a4...6b7
♥Coxinelle♥ Skrevet 27. juni 2014 #8 Skrevet 27. juni 2014 Har en stor rund tykk skjærefjøl som faktisk er ganske fin å ha stående på bordet. Den har plass til en langpanne-pizza, men jeg lager helst runde i steinovn og de passer perfekt! :-)
MammantilNurket Skrevet 27. juni 2014 #10 Skrevet 27. juni 2014 På stekeplaten med bakepapir. I har åpen kjøkkenløsning så vi pleier å forsyne oss på kjøkkenet og spise ved bordet i spisestuen
frk Nilsen Skrevet 27. juni 2014 #11 Skrevet 27. juni 2014 Vi fikk disse dekkebrikkene til jul et år, klødde oss litt i hodet på hva vi skulle bruke dem til først, men fant fort ut at de er geniale til pizza http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/40082536/
moota m storebror&lillebror Skrevet 27. juni 2014 #12 Skrevet 27. juni 2014 Når vi lager hjemmelaget pizza blir det i panna den blir stekt i, enten sånn rund form som egentlig hører til microen eller brett/langpanna. Står på en fjøl. Er det butikkpizza skjærer jeg av og tar rett på tallerkener.
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #13 Skrevet 27. juni 2014 Flere? ☺HI :-) Anonymous poster hash: b687a...5e0
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #14 Skrevet 27. juni 2014 På ein vanleg stor tallerk, oppskorne i stykke. Anonymous poster hash: 3473f...c80
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #15 Skrevet 27. juni 2014 Serveres på stekebrettet. Jeg har røde og svarte silikonbakeunderlag (som også tåler pizzahjul), så det ser veldig rent ut, i forhold til fastbrent fett og lignende som enkelte har på sine stekebrett. Tror det er en uskreven lov at pizza er den retten man fint skal serverer på stekebrettet Anonymous poster hash: 053cb...2c4
Anonym bruker Skrevet 27. juni 2014 #16 Skrevet 27. juni 2014 Kutter opp og legger på et ovalt hvitt porselensfat. Anonymous poster hash: c2cf2...6ea
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2014 #17 Skrevet 28. juni 2014 Stekebrettet hvis vi tar med pizzaen i stua har jeg et hvit lilje serveringsfat fra perfect home. Anonymous poster hash: 7067b...c34 Søkte opp serveringsfatet ditt på nettet. Det var ordentlig fint. Så god smak du har :-). HI Anonymous poster hash: b687a...5e0
Gjest Jigglewiggle Skrevet 28. juni 2014 #18 Skrevet 28. juni 2014 Kutter opp langpannepizza og serverer stykkene på fat. Har vi gjester så prøver jeg å matche fatet med serviset
Anonym bruker Skrevet 28. juni 2014 #19 Skrevet 28. juni 2014 Stekebrettet hvis vi tar med pizzaen i stua har jeg et hvit lilje serveringsfat fra perfect home.Anonymous poster hash: 7067b...c34 Søkte opp serveringsfatet ditt på nettet. Det var ordentlig fint. Så god smak du har :-). HIAnonymous poster hash: b687a...5e0 oi, tusen takk har det meste i hvit lilje serien Anonymous poster hash: 7067b...c34
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå