Anonym bruker Skrevet 21. juni 2014 #1 Del Skrevet 21. juni 2014 Jeg har laget dette to ganger, men første gangen ble det ikke bra. Da laget jeg det tidlig på dagen og lot det stå i langpannen til kvelden. Når vi skulle spise det, var brødet rett og slett litt seigt. Smaken i seg selv var god, men ikke konsistensen. Andre gangen laget jeg det rett før det skulle spises, og da ble det veldig godt. Nå skal jeg lage og ta med til et vennepar i kveld, men vil jo helst unngå den seige versjonen. Vi skal spise i 20-tiden, og jeg må begynne å bake om en times tid for å rekke det med tanke på at vi skal litt annet før maten. Hvordan går jeg fram for å få et perfekt og saftig brød med sprø skorpe? Del gjerne oppskrift også Jeg skal ha til stor langpanne (vi blir 12-16 stykker). Anonymous poster hash: 9bace...cbf Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. juni 2014 #2 Del Skrevet 21. juni 2014 Utsett de siste stekeminuttene til rett før dere skal dra? Vet ikke. Anonymous poster hash: d6250...376 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461069 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. juni 2014 #3 Del Skrevet 21. juni 2014 Utsett de siste stekeminuttene til rett før dere skal dra? Vet ikke. Anonymous poster hash: d6250...376 Jeg må ha langpannen på fanget, så det tror jeg ikke går så bra HI Anonymous poster hash: 9bace...cbf Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461089 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. juni 2014 #4 Del Skrevet 21. juni 2014 Legg brødet over på rist med klede over. Anonymous poster hash: 7442a...bf5 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461094 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 21. juni 2014 #5 Del Skrevet 21. juni 2014 Legg brødet over på rist med klede over. Anonymous poster hash: 7442a...bf5 Da vi det holde seg mykt med sprø skorpe? Kan jeg ta det opp igjen i formen når vi drar slik at jeg får det med meg? Takk for svar. HI Anonymous poster hash: 9bace...cbf Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ladybird2014 Skrevet 21. juni 2014 #6 Del Skrevet 21. juni 2014 Ha det på rist I langpannen. Legg over et klede. Jeg pleier ofte å fryse ned (oppdelt) også. Da er det bare å tine på 100grader. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461127 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stina <3 Skrevet 21. juni 2014 #7 Del Skrevet 21. juni 2014 Når du kommer frem til besøket ta det noen minutter i ovnen med varmluft Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461152 Del på andre sider Flere delingsvalg…
WorkingMom - m/jente og gutt:) Skrevet 21. juni 2014 #8 Del Skrevet 21. juni 2014 Jeg lager ofte focacciabrød og tar det ut av formen med det samme den er ferdig stekt. Legg det på ei fjøl og la det lufte litt. Etterhvert, etter 30-60 min bare legger du over et kjøkkenhåndkle og la det ligge sånn tildele skal dra. Sitter med et focacciabrød foran meg nå som jeg nettopp lagt et håndkle over;-) Har hatt litt ved siden av omeletten, og skal ha mer til middag i 17-18 tida. Ligger under håndkle i mens, dekker helt rundt. Lykke til! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461156 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mamma Mim Skrevet 21. juni 2014 #9 Del Skrevet 21. juni 2014 Her er oppskriften jeg bruker. Det blir helt fantastisk godt hver gang! Legger på rist etter steking og frisker opp litt i ovnen rett før det skal spises. Nydelig!! http://vakrehjem.com/verdens-beste-focaccia/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461160 Del på andre sider Flere delingsvalg…
WorkingMom - m/jente og gutt:) Skrevet 21. juni 2014 #10 Del Skrevet 21. juni 2014 Min saftige og luftige oppskrift i liten langpanne er: 1 liter hvetemel 5 dl lunket vann En pose tørrgjær 2 ss olje 1/2 ts salt 1 ss sukker I oven på 180 grader i 35-40 min :-) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144150340-foccaciabr%C3%B8d-litt-hjelp/#findComment-146461538 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå