Gå til innhold

vårruller med rispapir?!


Anbefalte innlegg

Skrevet

erfaringer? jeg lagde i dag. ble skikkelig ekkelt. måtte ta fylle ut av rispapiret igjen. trodde papiret skulle stivne og bli crispy igjen jeg.. men neida. "soggi" seigt, tjukt, EKKElt!

 

gjort noe feil?

 

Anonymous poster hash: 24f84...330

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Vårruller med rispapir?! Hvor har du fått det fra?

Du må bruke vårrulldeig :) Får kjøpt ferdige i frysedisken i asiabutikker, som det bare er å rive av flak etter flak :) Så må du frityrsteke dem :)

Skrevet

Vårruller med rispapir er yammi! Mye bedre enn den ekle og fettete deigen

 

Anonymous poster hash: 3b8d8...8ef

Skrevet

erfaringer? jeg lagde i dag. ble skikkelig ekkelt. måtte ta fylle ut av rispapiret igjen. trodde papiret skulle stivne og bli crispy igjen jeg.. men neida. "soggi" seigt, tjukt, EKKElt!

 

gjort noe feil?

 

Anonymous poster hash: 24f84...330

 

Vårruller med rispapir kan enten spises rå (men det liker tydeligvis ikke du), stekt i ovn (som i linken noen la ut her) eller frityrstekes. Kommer an på hva man foretrekker og hva slags fyll man har i.

 

Anonymous poster hash: 9acc1...c7e

Skrevet

takk for svar dere ;) da prøver jeg igjen en gang men med at jeg steker delitt i ovnen ;)

 

Anonymous poster hash: 24f84...330

Skrevet

Vi har brukt rispapir i mange år men nå sist vi lagde ble de skikkelig seige! De gikk fra seig til brent, ikke så veldig gode nei. Kan rispapireg være annerledes enn før? Vi har bare frityrstekt men skal prøve med ovn neste gang

 

Anonymous poster hash: e793b...ec4

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...