Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #1 Skrevet 7. juni 2014 Kjøpt slike ferdige på butikken. Knyttnevestore ca. Hvor lenge må de være i ovnen? Skal spise de i kveld så tenker jeg må ha de i en stund? Mener å huske det tar lengre tid en forventet? Med eller uten folie? Anonymous poster hash: b6955...afc
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #2 Skrevet 7. juni 2014 Står en time på 200 grader. Jeg pleier ha de inne en time på 200 så skrur jeg ned til 75 og lar de stå en time eller to til. Synes de er best etter flere timer i ovnen. Men er de ikke for store burde en time holde. Anonymous poster hash: ae780...d76
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #3 Skrevet 7. juni 2014 Disse er ca 300 g pr potet, så relativt store. Men skal det gjøres noe med de før de skal i ovnen? Eller er det bare å sette dem inn? Også usikker om jeg skal ha folien på eller ikke. Noen steder står det på, og andre uten så blir litt usikker Anonymous poster hash: b6955...afc
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #4 Skrevet 7. juni 2014 Vasker de. Kutter en x i de. Har på havsalt og smør. Pakkes inn i folie. Som jeg sa. Om de står to-tre timer ekstra på svak varme gjør ikke det noen ting. De blir bare ekstra gode. Skal vi ha grillfest feks baker jeg de i to timer før de ligger på toppen i grillen en times tid til før gjestene kommer. De må bare ikke utsettes for intens varme da blir de brent. Anonymous poster hash: ae780...d76
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #5 Skrevet 7. juni 2014 Vi kutter et kryss (X) på potetene ca halvveis inn i poteten. Har på masse salt, og pakkes inn i folie. Lar de stå på litt under 200 grader i ca to timer. Da blir de nyyydelige Anonymous poster hash: fa85d...db7
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #6 Skrevet 7. juni 2014 Du kan bare sette de inn som de er, i folien. Jeg pleier å regne ca 1,5 t på ca 200gr. Anonymous poster hash: b6669...858
Gulltopp med Knoll og Tott Skrevet 7. juni 2014 #7 Skrevet 7. juni 2014 Syns de blir bedre uten folie jeg
Zalosalutt Skrevet 7. juni 2014 #8 Skrevet 7. juni 2014 Smører de i olje, salt og pepper, uten folie. 150 grader i ca to timer. Da blir det sprøtt skall og myk potetkjerne
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #9 Skrevet 7. juni 2014 Pleier å forhåndskoke poteten litt, før jeg hiver det i ovnen;) Blir kortere steketid da. Anonymous poster hash: 3f9f2...b18
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #10 Skrevet 7. juni 2014 En og en halv time på 200 grader. Ikke la dem stå i flere timer, de blir helt uspiselige. Folie eller ei velger du selv. Anonymous poster hash: 3398b...1f2
Anonym bruker Skrevet 7. juni 2014 #11 Skrevet 7. juni 2014 Tar av folie stikker mange gaffelhull i de lar de steke til litt over 100 grader. Tar somregel litt over 1 time på 180-200 grader Anonymous poster hash: 99dca...40d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå