Anonym bruker Skrevet 6. juni 2014 #1 Skrevet 6. juni 2014 Har lyst til å prøve å lage den kaka Anonymous poster hash: 80eb8...cc1
Anonym bruker Skrevet 6. juni 2014 #2 Skrevet 6. juni 2014 Hvorfor droppe det? Anonymous poster hash: ae409...348
gizmo78♥ har fått baby:-) Skrevet 6. juni 2014 #3 Skrevet 6. juni 2014 Jeg stivpisker kun eggehvite og sukker slik at du kan snu bollen opp ned uten at det renner ut. Blir knallbra:)
Anonym bruker Skrevet 6. juni 2014 #4 Skrevet 6. juni 2014 Dersom du vil ha den litt seige marengsbunnen som pavlovaen skal ha, dropper du ikke eddik og maizena. Men den blir sikkert bra uten også, bare med en litt annen konsistens. Anonymous poster hash: 9a942...48c
Anonym bruker Skrevet 6. juni 2014 #5 Skrevet 6. juni 2014 Hvor mange eggehviter og hvor mye sukker? :-) Anonymous poster hash: 80eb8...cc1
Turtelduen Skrevet 6. juni 2014 #6 Skrevet 6. juni 2014 Utem så blir det vel bare marengs? Ikke pavlova?
Turtelduen Skrevet 6. juni 2014 #7 Skrevet 6. juni 2014 Jeg bruker 6 eggehvitter og 3 dl sukker. (1.5 ts maizena og 1.5 ts eddik)
gizmo78♥ har fått baby:-) Skrevet 6. juni 2014 #8 Skrevet 6. juni 2014 4 eggehviter og 200gram sukker. Stekes på 150 grader i 1 time. Møtes utover ett stort stekebrett. Bruker i boks fløte og en boks vaniljekrem oppå og så bær.. Om du vil bruke eggeplommene til fyll istede har jeg oppskrift på det og. Da blir fyllet tykt og gult og godt med bær på det også😊
Anonym bruker Skrevet 6. juni 2014 #9 Skrevet 6. juni 2014 Takk for svar. Hvilken eddik er bedt for en som ikke takler lukten og smaken av vanig eddik? Anonymous poster hash: 80eb8...cc1
gizmo78♥ har fått baby:-) Skrevet 6. juni 2014 #10 Skrevet 6. juni 2014 4 eggeplommer. 1 ts vaniljesukker, 1 dl fløte og 1 dl sukker. Has i kasserolle og varmes sakte til det blir tykt. Så ta kasserollen av og ha i 100g smør. Ha på bær tilslutt. Det fyllet er også godt😊
gizmo78♥ har fått baby:-) Skrevet 6. juni 2014 #11 Skrevet 6. juni 2014 Hvitvinseddik ser jeg mange bruker.. Ikke prøvd den selv😊. Lykke til med bakingen😊
Optatium Skrevet 6. juni 2014 #12 Skrevet 6. juni 2014 Bruker bare egg og sukker her og, min blir alltid seig :-)
Anonym bruker Skrevet 6. juni 2014 #13 Skrevet 6. juni 2014 Bringebæreddik, hvitvinseddik eller eplecidereddik, men det hverken smaker eller lukter eddik av kaken altså. Det er bare bittelitt som skal i, for å få den seige kjernen. Lager du uten eddik og maizena blir det marengs (samme som pikekyss, helt sprø) og ikke pavlova.. Anonymous poster hash: cc177...b60
Anonym bruker Skrevet 6. juni 2014 #14 Skrevet 6. juni 2014 Man kan bytte eddik med sitronsaft:) Anonymous poster hash: 1c6c3...e2f
*Miss Marple* Skrevet 6. juni 2014 #15 Skrevet 6. juni 2014 På Tine.no er det mange gode tips om pavlova. Jeg mener at hverken eddik eller maizennamel var nødvendig, men gå inn og les så finner du det ut Lykke til, den er jo knallgod.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå