Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Så bra! Flott å få litt inspirasjon! Jeg damper bare harde frukter som eple, pære og tørket frukt som svisker og aprikos. Ellers hiver jeg det bare rett i blenderen (mango, melon, kiwi, jordbær, bringebær, banan, nektarin, avokado osv). Lykke til med matlaging da! I dag fikk lille en smoothie med bringebær, pære og banan. Falt i smak!

 

Anonymous poster hash: becc3...d50

Fortsetter under...

Hm... Kanskje du har en stavmikser med for dårlig watt? Jeg kjøpte en ganske dyr en, for å få god nok effekt. Prøvde en billigere fra Europris men da ble det bare klumper slik som du beskriver...

 

Uansett damper jeg kjøtt lenge slik at det blir heeeelt mørt... Kan ta sin tid, men det gjør jo ikke noe hvis du lager til flere dager og fryser litt mat til andre dager. Kutter kjøttet opp i bittesmå biter før jeg damper. På størrelse med en ert eller mindre. Så bruker jeg kraften (dampvannet) til å spe med slik at ikke noe går til spille.

 

Anonymous poster hash: becc3...d50

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...