Anonym bruker Skrevet 15. mai 2014 #1 Skrevet 15. mai 2014 Hva passer å marinere de i, og hvor lenge? Har bare olje og div krydder, ingen friske urter. Har bare brukt å ha grillkrydder å så stekt dem dlr, men har lyst til å få de enda bedre. Anonymous poster hash: ee41e...e7d
Kokken 81 Skrevet 15. mai 2014 #2 Skrevet 15. mai 2014 Hvis ikke du har urter kan du ta div krydder og olje i en pose. Og legg koteletter oppi. La de marineres minst 2 timer i kjøleskapet. Får de liten tid .tar du ekstra kryddersmak i oljen.. salt, pepper, løkpulver, hvitløkspulver, tørkede urter om du har, aromat, chilipulver, Hvitløkspepper, Cayenne- kan fint brukes. Div..
MammantilNurket Skrevet 15. mai 2014 #3 Skrevet 15. mai 2014 ... og gjerne noe syre som f.eks.litt sitronsaft, eplejuice eller rød/hvitvin
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå