Anonym bruker Skrevet 11. mai 2014 #1 Skrevet 11. mai 2014 Har en slik "pølse"liggende. Skulle egentlig grille men blir ikke noe av. Noen som har en god oppskrift/tips til hvordan tilberede den i ovn? :-) Anonymous poster hash: c60c4...fd7
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2014 #2 Skrevet 11. mai 2014 Den er god tacomarinert, helstekt Anonymous poster hash: 82e5f...bb2
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2014 #3 Skrevet 11. mai 2014 Frese stekeskorpe på den i stekepannen og legg den i en ildfast form i stekeovnen. Jeg personlig ville nå lagt den på grillen uansett og "det blir grilling" eller ikke. Er jo bare å lage tilbehøret inne, spise inne og ha en vanlig middag inne, men fileten er grillet ute... 20 min på grillen og den er perfekt Anonymous poster hash: 33db4...4ae
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2014 #4 Skrevet 11. mai 2014 Frese stekeskorpe på den i stekepannen og legg den i en ildfast form i stekeovnen. Jeg personlig ville nå lagt den på grillen uansett og "det blir grilling" eller ikke. Er jo bare å lage tilbehøret inne, spise inne og ha en vanlig middag inne, men fileten er grillet ute... 20 min på grillen og den er perfekt Anonymous poster hash: 33db4...4ae Grillen var ødelagt så må kjøpe ny i morgen så derfor blir det ikke tolking som planlagt;-)) Anonymous poster hash: c60c4...fd7
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2014 #5 Skrevet 11. mai 2014 Frese stekeskorpe på den i stekepannen og legg den i en ildfast form i stekeovnen. Jeg personlig ville nå lagt den på grillen uansett og "det blir grilling" eller ikke. Er jo bare å lage tilbehøret inne, spise inne og ha en vanlig middag inne, men fileten er grillet ute... 20 min på grillen og den er perfekt Anonymous poster hash: 33db4...4ae Grillen var ødelagt så må kjøpe ny i morgen så derfor blir det ikke tolking som planlagt;-)) Anonymous poster hash: c60c4...fd7 Tolkning=grilling;-) Anonymous poster hash: c60c4...fd7
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2014 #6 Skrevet 11. mai 2014 Da hadde jeg strimlet og woket den tror jeg... Anonymous poster hash: 33db4...4ae
<3 2G <3 Skrevet 11. mai 2014 #7 Skrevet 11. mai 2014 Helsteker i panne eller ovn. Bruker bare salt, pepper og smør på 200grader, halvtime på kg og halvtime på ovn
Hellibelli Skrevet 11. mai 2014 #8 Skrevet 11. mai 2014 Vi bruker å brune alle sider, og så pakke den inn i aluminiumsfolie og la den hvile 15-30 min :-)
Anonym bruker Skrevet 11. mai 2014 #9 Skrevet 11. mai 2014 Det skal vi også ha i dag. Bruner den først på stekepanne. Har den i ildfast form i ovnen, med steketermometer. Tar den ut når kjernetemperaturen er ca 73-74 grader. Har ovnen på max 200 grader, jo bedre tid du har, jo lavere temperatur. Anonymous poster hash: 1ce49...2b8
It's all about me Skrevet 11. mai 2014 #10 Skrevet 11. mai 2014 Marinering og helsteking. Svin stekt i mindre biter og uten marinering er aldri godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå