Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #1 Skrevet 3. mai 2014 Jeg tenker kanskje en gryte? Mørbrand er vel best i gryte? Anonymous poster hash: f6386...ed3
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #2 Skrevet 3. mai 2014 Hva er mørbrand? Anonymous poster hash: a10e0...9a3
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #3 Skrevet 3. mai 2014 Lag en gryte, og la kjøttet koke lenge. I timer. Nam nam. Evt gulasjsuppe? Anonymous poster hash: 238db...084
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #4 Skrevet 3. mai 2014 Mørbradbiff er ypperlig å stele som vanlig biff. Ellers bruker jeg den når jeg lager stroganoff:-) Anonymous poster hash: 4e607...09c
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #5 Skrevet 3. mai 2014 Går fint an å bruke mørbrad til wok også. Gjerne med sjampinjong, løk, sukkererter. Og teriyakisaus og ris. Nam nam! Anonymous poster hash: 69efc...7dd
☆☆☆ Skrevet 3. mai 2014 #6 Skrevet 3. mai 2014 Heilsteike i omnen. Server med søtpotetstappe, stekte grønnsaker og kryddersmør.
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #7 Skrevet 3. mai 2014 Om du lager gryte vil jeg anbefale og koke kjøttet i minimum 4 timer i terninger Anonymous poster hash: 8a501...626
Birdie Birdie Nam Nam Skrevet 3. mai 2014 #8 Skrevet 3. mai 2014 Herrefred, jeg leste Morrabrød.......
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #9 Skrevet 3. mai 2014 Hva er mørbrand? Anonymous poster hash: a10e0...9a3 Mørbrand er oksekjøtt. Anonymous poster hash: f6386...ed3
☆☆☆ Skrevet 3. mai 2014 #10 Skrevet 3. mai 2014 Hva er mørbrand? Anonymous poster hash: a10e0...9a3 Mørbrand er oksekjøtt. Anonymous poster hash: f6386...ed3 Ho prøvde å fortelle (på ein ikkje så hyggelig måte) at det heiter mørbrad, ikkje mørbrand.
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #12 Skrevet 3. mai 2014 Gulasj Sosakjøt Lapskaus Anonymous poster hash: 68da6...04e
Anonym bruker Skrevet 3. mai 2014 #13 Skrevet 3. mai 2014 Hva er mørbrand? Anonymous poster hash: a10e0...9a3 Mørbrand er oksekjøtt. Anonymous poster hash: f6386...ed3 Ho prøvde å fortelle (på ein ikkje så hyggelig måte) at det heiter mørbrad, ikkje mørbrand. ååååååå sukk ..men åååå sukkk .... Anonymous poster hash: f6386...ed3
MillaCamilla Skrevet 3. mai 2014 #14 Skrevet 3. mai 2014 Bouef bourgogne, det er knallgodt, server med potetstappe til. Nyyyydelig!! Nå må vi snart lage det igjen. http://www.godt.no/#!/oppskrift/904/boeuf-bourguignon
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå