Anonym bruker Skrevet 1. mai 2014 #1 Skrevet 1. mai 2014 Må prøve å bake noe sunt brød fremover. Har et barn som ikke takler hele frø i brød, da brekker han seg. Tro meg, jeg har prøvd i mange år. Hvordan er brød laget på speltmel, blir det nesten det samme som hvetemel? Anonymous poster hash: 3472c...b69
Følelsesvims Skrevet 1. mai 2014 #2 Skrevet 1. mai 2014 Blir omtrent helt likt brød på hvetemel, jeg kjenner knapt forskjell
☆☆☆ Skrevet 1. mai 2014 #3 Skrevet 1. mai 2014 Spelt inneheld faktisk meir gluten enn kveite. Litt meir protein også, men alt i alt blir det det samme som kveitemjøl..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå