Tilith Skrevet 30. april 2014 #1 Del Skrevet 30. april 2014 Jeg prøvde meg på å lage hjemmelaget sviskemos i dag! Var egentlug mer styr enn jeg trodde, for det er jo ikke til å unngå at det er en stein eller to i disse sviskene... Silte mosen så jeg fikk bort de største steindelene, men allikevel er det noen bitte, bittesmå steinrester igjen som sklir gjennom silen.. Har det noe å si?? Neste gang burde jeg kanskje gå gjennom sviskene etter koking, før mosing å fjerne eventuelle steiner Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MamsenMedToSmå Skrevet 30. april 2014 #2 Del Skrevet 30. april 2014 (endret) Jeg lagde mye sviskemos før, og plukket alltid ut steinene etter koking. Men det hendte jo selvfølgelig at jeg overså en eller annen. Jeg valgte da å kaste alt og lage ny. Jeg var så redd for at han skulle sette det i halsen, da han på det tidspunktet ikke hadde prøvd mat med klumper. steinene kan jo også være ganske skarpe, hvertfall hvis de har blitt med en runde med stavmikseren. Jeg ville altså kastet det, men det er jo ingen fasit Endret 30. april 2014 av Mamsen og lilleputt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tilith Skrevet 1. mai 2014 Forfatter #3 Del Skrevet 1. mai 2014 Takk for svar! Jeg kastet det... Turte ikke bruke det tilfelle det skulle skje noe med magen hans får koke nye, og fjerne eventuelle steiner før det moses Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå