sug lut Skrevet 25. april 2014 #1 Del Skrevet 25. april 2014 Kom med den! Og i dummy-versjon, jeg er ikke en baker. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kira Skrevet 25. april 2014 #2 Del Skrevet 25. april 2014 Denne er fantastisk: http://stineshverdag.blogspot.no/2009/01/verdens-beste-foccacia.html Jeg bruker den hver gang jeg lager foccacia, og får så mye skryt. Oppskriften inneholder ikke oliven, men jeg putter de oppi samtidig med de soltørkede tomatene. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146316384 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bIomstre Skrevet 25. april 2014 #3 Del Skrevet 25. april 2014 På gul lapp: 1 kg mel 1 pk tørrgjær 20 g salt 1 l vann Røres sammen til klissete deig, plastes og heves i 30 min Hell over i bakepapirkledd og/eller smurt langpanne, dryss over olivenolje & maldonsalt (så meget man lyster) Steke 25 min 250 grader Mumse! Så tilsetter man det man måtte ønske av smak, og gir den navn deretter (tomat, oliven, hvitløk, urter osv) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146316398 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bIomstre Skrevet 25. april 2014 #4 Del Skrevet 25. april 2014 Øy! Har du automatisk liker-knapp! Jeg sverger på at du hadde trykka før jeg hadde hoppet tilbake til hovedsiden etter posting!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146316403 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 25. april 2014 Forfatter #5 Del Skrevet 25. april 2014 Alt for deg, kjære automatisk liking og alt! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146316415 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk Nilsen Skrevet 25. april 2014 #6 Del Skrevet 25. april 2014 På gul lapp: 1 kg mel 1 pk tørrgjær 20 g salt 1 l vann Røres sammen til klissete deig, plastes og heves i 30 min Hell over i bakepapirkledd og/eller smurt langpanne, dryss over olivenolje & maldonsalt (så meget man lyster) Steke 25 min 250 grader Mumse! Så tilsetter man det man måtte ønske av smak, og gir den navn deretter (tomat, oliven, hvitløk, urter osv) Ca samme, men bruker ca 1 dl god olivenolje i deigen i tillegg. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146316930 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 25. april 2014 #7 Del Skrevet 25. april 2014 Samme her, omtrent lik oppskrift men med god olje i deigen. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146316995 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 25. april 2014 #8 Del Skrevet 25. april 2014 Og så lager jeg hull med fingrene etter at jeg har hatt den.i langpanne, sånn at når jeg drisler olje over lager det små pytter. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317000 Del på andre sider Flere delingsvalg…
frk Nilsen Skrevet 25. april 2014 #9 Del Skrevet 25. april 2014 Og så lager jeg hull med fingrene etter at jeg har hatt den.i langpanne, sånn at når jeg drisler olje over lager det små pytter. Her og Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 25. april 2014 Forfatter #10 Del Skrevet 25. april 2014 Oppskrift på verdensfred? Legg ut spørsmålet på Krangle og ta en ettermiddagslur, og vips - takk damer! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317014 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fru Banderas Skrevet 25. april 2014 #11 Del Skrevet 25. april 2014 Men dere må bruke sånn derre - gud hva faen het det igjen - sånn mel på italiensk i gul og hvit papirpose......BLÆÆ husker ikke! Men det må brukes! Halvparten av melet må være sånt mel, det gjør hele focacciaen magisk! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317113 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 25. april 2014 #12 Del Skrevet 25. april 2014 Durumhvete, Patetica? Tipo 00. Jeg lager min deig nokså klissete og har i olje i tillegg til det blomstre nevner. Har også i en spiseskje av sånn "Luftigere bakst" fra Idun. Halvparten av oljen tilsetter jeg etter at deigen er rørt sammen, da blir den fettete på utsiden. Maldonsalt må drysses over etter at man har laget de gropene amandine snakker om. Og oliven hvis du ikke skal dele med min mann eller mine barn. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317129 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fru Banderas Skrevet 25. april 2014 #13 Del Skrevet 25. april 2014 Ja! Durumhvete!! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317354 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 25. april 2014 Forfatter #14 Del Skrevet 25. april 2014 Ja! Durumhvete!! Hva gjør den for forskjell sånn egentlig? *uvitende* Forøvrig blir du sjekka opp inne hos naboen: http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php/topic/144137122-hvis-du-var-mann-hvilken-dibber-ville-du-sjekket-opp/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317369 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Helle_Høygir Skrevet 25. april 2014 #15 Del Skrevet 25. april 2014 Samme oppskriften- masse maldon og rosmarin oppå. Mmmmmmmm Men skal teste durum - lover man magi, så er jeg med jeg! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317468 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Fru Banderas Skrevet 25. april 2014 #16 Del Skrevet 25. april 2014 Ja! Durumhvete!! Hva gjør den for forskjell sånn egentlig? *uvitende* Forøvrig blir du sjekka opp inne hos naboen: http://www.klikk.no/forum/dinbaby/index.php/topic/144137122-hvis-du-var-mann-hvilken-dibber-ville-du-sjekket-opp/ *gluggghhh* der satte jeg rosinbolla i halsen ja! Hvem i helsike er det som stalker meg?? :-O Uansett hvem det er: joda jeg reiser mye - veldig mye - men av prinsipp uten menn. Too bad! Hva durumen gjør til forskjell aner jeg ikke, men mora mi sa det "Det er detta herrane som gjør forskjellen!" og jeg har aldri i mitt liv smakt bedre focaccia så det er nok sant. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146317852 Del på andre sider Flere delingsvalg…
bIomstre Skrevet 28. april 2014 #17 Del Skrevet 28. april 2014 Ikke akkurat foccacia, og ikke oliven men ost! Uansett, anbefales (og er det neste bakverket som skal finne veien til min frys, i posjonsbiter, som kan taes opp til en kopp te eller et glass terassevin), signert Jamie Oliver: http://enestaaendemat.no/2011/11/15/ostebrod/ Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146323474 Del på andre sider Flere delingsvalg…
amandine Skrevet 28. april 2014 #18 Del Skrevet 28. april 2014 Ikke akkurat foccacia, og ikke oliven men ost! Uansett, anbefales (og er det neste bakverket som skal finne veien til min frys, i posjonsbiter, som kan taes opp til en kopp te eller et glass terassevin), signert Jamie Oliver: http://enestaaendemat.no/2011/11/15/ostebrod/ God plan! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146323483 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 29. mai 2014 Forfatter #19 Del Skrevet 29. mai 2014 Nå har vi bakt! Med oppskårne salte oliven inni, og soltørka tomater, og spanske kjøttboller. Og Maldon, olivenolje og rosmarin på topp. BESTE bakverk noengang! Piknikkmat til i morra, hurra! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146405280 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs Smutt & Smilende Skrevet 30. mai 2014 #20 Del Skrevet 30. mai 2014 Denne skal prøves neste helg på utvidet storfamiliegrillings. Må bare få levert ny stekovn først. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146406634 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Miss Marple* Skrevet 30. mai 2014 #21 Del Skrevet 30. mai 2014 På gul lapp: 1 kg mel 1 pk tørrgjær 20 g salt 1 l vann Røres sammen til klissete deig, plastes og heves i 30 min Hell over i bakepapirkledd og/eller smurt langpanne, dryss over olivenolje & maldonsalt (så meget man lyster) Steke 25 min 250 grader Mumse! Så tilsetter man det man måtte ønske av smak, og gir den navn deretter (tomat, oliven, hvitløk, urter osv) Når du sier langpanne, er det den store som hører til stekeovnen eller er det den lille saken som er ca halvparten så stor? Og olivenolje, er det samme hvilke type? Ekstra virgin (eller Birgit som autocorrekten ville ha det til) er det fine greier? Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146407190 Del på andre sider Flere delingsvalg…
eelis Skrevet 30. mai 2014 #22 Del Skrevet 30. mai 2014 Ooo. Elsker krangleforum. Nå vet jeg hva som blir kveldskos her i huset Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146407381 Del på andre sider Flere delingsvalg…
sug lut Skrevet 30. mai 2014 Forfatter #23 Del Skrevet 30. mai 2014 På gul lapp: 1 kg mel 1 pk tørrgjær 20 g salt 1 l vann Røres sammen til klissete deig, plastes og heves i 30 min Hell over i bakepapirkledd og/eller smurt langpanne, dryss over olivenolje & maldonsalt (så meget man lyster) Steke 25 min 250 grader Mumse! Så tilsetter man det man måtte ønske av smak, og gir den navn deretter (tomat, oliven, hvitløk, urter osv) Når du sier langpanne, er det den store som hører til stekeovnen eller er det den lille saken som er ca halvparten så stor? Og olivenolje, er det samme hvilke type? Ekstra virgin (eller Birgit som autocorrekten ville ha det til) er det fine greier? Jeg brukte den som ikke hører til stekeovnen. Da ble det ca 5-6 cm høyt og saftig og luftig. Jeg vil gjerne justere bittelitt på deigen: 9 dl vann og 1dl olivenolje (jeg har bare kjip olje, det gikk helt fint). Neste gang tenker jeg å bruke oljen som de soltørkede tomatene lå i, faktisk. Og det var den mest geniale piknikkmaten i verden, ikke klin, spises med henda, og er alt-i-ett. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146407486 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Iiiiik Skrevet 30. mai 2014 #24 Del Skrevet 30. mai 2014 Er enig med sug lut, erstatt noe av vannet med olje. Dessuten jukser jeg litt og hjelper gjæren med en spiseskje sukker. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144137024-verdens-beste-oppskrift-p%C3%A5-olivenfoccacia/#findComment-146408402 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå