Gå til innhold

hva har dere som tilbehør til kyllingnuggets?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har funnet en oppskrift på sunne kyllingnuggets som jeg tenkte å lage den dag.

Men hva kan jeg ha som tilbehør?

Har en liten gutt som nekter å spise salat eller grønnsaker :S



Anonymous poster hash: eee50...e61
Skrevet

Vi lager en hjemmelaget tomatdipp av ovnsbakte tomater som stavmikses m litt majones og friske urter. Nesten som ketchup bare sunnere.

Ellers funker jo alt av rå og kokte grønnsaker, ovnsbakte potetbåter eller fullkornspasta.

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

Skrevet

Jeg pleier å steke potetbåter i ovnen. I tillegg har jeg ofte gulrøtter og evt andre grønnsaker delt opp i staver som de kan dyppe i sausen. Som saus bruker vi enten chilisaus evt ketsjup til barna de dagene de ikke liker chilisaus eller så lager jeg en saus med fløte og currypaste.



Anonymous poster hash: 260cb...829
Skrevet

Vi lager en hjemmelaget tomatdipp av ovnsbakte tomater som stavmikses m litt majones og friske urter. Nesten som ketchup bare sunnere.

Ellers funker jo alt av rå og kokte grønnsaker, ovnsbakte potetbåter eller fullkornspasta.

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

Bruker du parmesanost i kyllingnuggets forresten?

Ser at det står i den ene oppskriften mens i mange andre oppskrifter står det ikke,så ble så usikker på om jeg skal bruke parmesanost eller ikke.

 

Anonymous poster hash: eee50...e61

Skrevet

opp



Anonymous poster hash: eee50...e61
Skrevet

 

 

Vi lager en hjemmelaget tomatdipp av ovnsbakte tomater som stavmikses m litt majones og friske urter. Nesten som ketchup bare sunnere.

Ellers funker jo alt av rå og kokte grønnsaker, ovnsbakte potetbåter eller fullkornspasta.

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

Bruker du parmesanost i kyllingnuggets forresten?

Ser at det står i den ene oppskriften mens i mange andre oppskrifter står det ikke,så ble så usikker på om jeg skal bruke parmesanost eller ikke.

 

Anonymous poster hash: eee50...e61

Bruker ikke ost av noe slag, kun biter av kyllingfilet som vendes i en blanding av krydder, grovt mel og pisket egg

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

Skrevet

 

 

Vi lager en hjemmelaget tomatdipp av ovnsbakte tomater som stavmikses m litt majones og friske urter. Nesten som ketchup bare sunnere.

Ellers funker jo alt av rå og kokte grønnsaker, ovnsbakte potetbåter eller fullkornspasta.

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

Bruker du parmesanost i kyllingnuggets forresten?

Ser at det står i den ene oppskriften mens i mange andre oppskrifter står det ikke,så ble så usikker på om jeg skal bruke parmesanost eller ikke.

 

Anonymous poster hash: eee50...e61

Bruker ikke ost av noe slag, kun biter av kyllingfilet som vendes i en blanding av krydder, grovt mel og pisket egg

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

 

Hvilket krydder da?

Det står det ingenting om i denne oppskriften :S

 

Anonymous poster hash: eee50...e61

Skrevet

 

 

 

 

Vi lager en hjemmelaget tomatdipp av ovnsbakte tomater som stavmikses m litt majones og friske urter. Nesten som ketchup bare sunnere.

Ellers funker jo alt av rå og kokte grønnsaker, ovnsbakte potetbåter eller fullkornspasta.

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

Bruker du parmesanost i kyllingnuggets forresten?

Ser at det står i den ene oppskriften mens i mange andre oppskrifter står det ikke,så ble så usikker på om jeg skal bruke parmesanost eller ikke.

 

Anonymous poster hash: eee50...e61

Bruker ikke ost av noe slag, kun biter av kyllingfilet som vendes i en blanding av krydder, grovt mel og pisket egg

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

Hvilket krydder da?

Det står det ingenting om i denne oppskriften :S

 

Anonymous poster hash: eee50...e61

Det varierer vi :-) spisskummen og malt koriander er f.eks veldig godt. Men om du vil ha den helt plain dropper du alt krydder.

 

Anonymous poster hash: 9f909...57e

Skrevet

Bare det ikke er for sterkt så går det jo fint :)

Må bare ikke være for sterk ettersom jeg har en toåring også.



Anonymous poster hash: eee50...e61
Skrevet

Jeg har brukt en oppskrift med mel, egg, brødrasp og parmesan, og de har blitt veldig gode! 

 

Har pleid å ha ovnsstekte poteter og salat til. Ketchup, rød pesto og salsa til dipp for de som vil ha.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...