Gå til innhold

HJELP - HAR IKKE MELIS OG SKAL LAGE GLASUR!


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Er det sjokolade så smelt 100 gram smør sammen med 0,5 dl sukker. Ha oppi 200 gram sjokolade( kokesjokolade, firkløver osv) og smelt det helt. Ha oppi 1 dl fløte til slutt. Skal ikke koke. Dette er til stor langpanne og den er altfor god;-)))

 

Anonymous poster hash: 88e93...9d0

Annonse

Annonse

Sjokoladekrem:

2 egg

1 dl kremfløte

135 g sukker

50 g kokesjokolade

125 g smør

1 ts vaniljesukker

 

 

Anonymous poster hash: 13957...5a8

 

Glemte fremgangsmåte

 

Til sjokoladekremen has kremfløte, egg og sukker i en kjele. Gi blandingen et oppkok under omrøring. Ta kjelen av platen og rør i oppdelt kokesjokolade slik at sjokoladen smelter. Ha så i smør og vaniljesukker. Rør til smøret har smeltet og blandingen er glatt og klumpfri. Sett kjelen med kremen i kjøleskapet i minst 2 timer (se tips). Pisk den så opp med elektrisk mikser til den blir luftig og lysere i fargen.

 

 

 

Anonymous poster hash: 13957...5a8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...