Gå til innhold

HJELP - HAR IKKE MELIS OG SKAL LAGE GLASUR!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan jeg bruke sukker og i så fall samme mengde?



Anonymous poster hash: 58ff4...998

Fortsetter under...

Skrevet

Kan jeg ikke tenke meg. Du må nok på lånerunde hos naboen eller finne en søndagsåpen butikk.

Skrevet

Sukker fungerer dårlig, har jeg erfart.

 

Lånerunde eller lete etter søndagsåpne butikker, og dem finnes det vel en del av nå?



Anonymous poster hash: 7fefb...a71
Skrevet

Hvilken glasur er det du skal lage da og til hvilken kake?

 

Anonymous poster hash: 88e93...9d0

Skrevet

Smør, fløte og sjokolade blir en knall glasur :)

Skrevet

Er det sjokolade så smelt 100 gram smør sammen med 0,5 dl sukker. Ha oppi 200 gram sjokolade( kokesjokolade, firkløver osv) og smelt det helt. Ha oppi 1 dl fløte til slutt. Skal ikke koke. Dette er til stor langpanne og den er altfor god;-)))

 

Anonymous poster hash: 88e93...9d0

Annonse

Skrevet

Er til cupcakes - skal være smør, melis og smeltet hvit sjokolade. Hva om jeg smelter smøret og rører ut sukkeret i smøret, lar det stivne igjen og så blander m sjokoladen?



Anonymous poster hash: 58ff4...998
Skrevet

Nope.

 

Mel, salt og gjær blir fin glasur:)

 

Nei, du må nok innom en butikk, ellers får du drite i glasuren.

 

Anonymous poster hash: 8768f...0a8

Skrevet

Veldig mange bensinstasjoner har melis.

Skrevet

Hvis du har blender, stavmikser eller en sånn liten elektrisk urtehakker, så kan du prøve å kjøre litt sukker i den til det blir pulverisert, sikte det, og så prøve å lage glasur av det.

Skrevet

Hvor bor du? Kanskje noen vil låne deg?

 

Anonymous poster hash: eb522...746

Skrevet

Kjør sukkeret til melis i foodprocessor, blender eller stavmikser.

 

Anonymous poster hash: 36c86...6db

Skrevet

Sjokoladekrem:

2 egg

1 dl kremfløte

135 g sukker

50 g kokesjokolade

125 g smør

1 ts vaniljesukker

 

 

Anonymous poster hash: 13957...5a8

Annonse

Skrevet

Sjokoladekrem:

2 egg

1 dl kremfløte

135 g sukker

50 g kokesjokolade

125 g smør

1 ts vaniljesukker

 

 

Anonymous poster hash: 13957...5a8

 

Glemte fremgangsmåte

 

Til sjokoladekremen has kremfløte, egg og sukker i en kjele. Gi blandingen et oppkok under omrøring. Ta kjelen av platen og rør i oppdelt kokesjokolade slik at sjokoladen smelter. Ha så i smør og vaniljesukker. Rør til smøret har smeltet og blandingen er glatt og klumpfri. Sett kjelen med kremen i kjøleskapet i minst 2 timer (se tips). Pisk den så opp med elektrisk mikser til den blir luftig og lysere i fargen.

 

 

 

Anonymous poster hash: 13957...5a8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...