Anonym bruker Skrevet 17. april 2014 #1 Del Skrevet 17. april 2014 Skal steke en skinkestek. Noen som har råd til å få den saftigest mulig? Stekepose, form med eller uten lokk? Temperatur og lengde? Takknemlig for alle råd Anonymous poster hash: 5041a...bb7 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144135271-er-ildfast-form-med-lokk-like-bra-som-stekepose/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
<3 2G <3 Skrevet 17. april 2014 #2 Del Skrevet 17. april 2014 Ultrapro til tupperware knall til slikt, synes den gir like bra resultat som stekepose. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144135271-er-ildfast-form-med-lokk-like-bra-som-stekepose/#findComment-146296904 Del på andre sider Flere delingsvalg…
PrinsesseHengepupp Skrevet 17. april 2014 #3 Del Skrevet 17. april 2014 Tenker det går pretty much for det samme når det er stek det er snakk om. Selv foretrekker jeg form med lokk. Legger da gjerne hvitløk og eplebåter sammen med steken for smak og sødme. Steketid og temperatur avhenger av størrelse røkt/rå/kokt osv, men det pleier å stå anvisning på pakken. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144135271-er-ildfast-form-med-lokk-like-bra-som-stekepose/#findComment-146296931 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Optatium Skrevet 17. april 2014 #4 Del Skrevet 17. april 2014 Stek blir saftigst om den får langsteke. 100 grader i noen timer, blir deilig! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144135271-er-ildfast-form-med-lokk-like-bra-som-stekepose/#findComment-146296936 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå