Gå til innhold

Kan noen hjelpe meg? Jeg skal tilberede lammestek og er helt grønn :(


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kjøpt inn surret lammestek som skal tilberedes i ovn. Jeg trodde det ville bli lettvindt å finne steketider via google, men jeg ble ikke noe klokere av det :/

800 gram surret lammestek. Hvor lenge skal den stå i forvarmet ovn og ved hvilken temperatur skal den stå i?

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg ville langtidsstekt den på 65-70 grader i 7-8 timer-da blir den definitivt best (du trenger ikke være hjemme mens den steker). http://www.matprat.no/matnyttig/metoder/langtidssteking/ Du trenger ikke leirgryte, holder lenge med stekepose. Da er du garantert mørt kjøtt selv om steken i utgangspunktet ikke er mør.



Anonymous poster hash: a5635...bd7
Skrevet

 

Jeg ville langtidsstekt den på 65-70 grader i 7-8 timer-da blir den definitivt best (du trenger ikke være hjemme mens den steker). http://www.matprat.no/matnyttig/metoder/langtidssteking/ Du trenger ikke leirgryte, holder lenge med stekepose. Da er du garantert mørt kjøtt selv om steken i utgangspunktet ikke er mør.

 

Anonymous poster hash: a5635...bd7

 

Tusen takk for svar! Lantidssteking skal bli :)

Skrevet

 

 

 

Jeg ville langtidsstekt den på 65-70 grader i 7-8 timer-da blir den definitivt best (du trenger ikke være hjemme mens den steker). http://www.matprat.no/matnyttig/metoder/langtidssteking/ Du trenger ikke leirgryte, holder lenge med stekepose. Da er du garantert mørt kjøtt selv om steken i utgangspunktet ikke er mør.

 

Anonymous poster hash: a5635...bd7

Tusen takk for svar! Lantidssteking skal bli :)[/

quote]

Enig i langtidssteking. Blir skikkelig godt. Men for all del,ikke gå i fra ovnen uansett hvor lav temp den står på!

 

Anonymous poster hash: c4bd4...d24

Skrevet

Enig med siste anonym. Min mor forlot huset under steking. Mens hun var borte, klikket termostaten og hun kom hjem til røyk og svidd mat. Det gikk heldigvis bra.

Skrevet

Det er jo null problem. :)

 

Anonymous poster hash: f8083...a56

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...