sug lut Skrevet 11. april 2014 #1 Skrevet 11. april 2014 Ser i tirsdags-tråden at du har stekt så gode lapper, du har ikke en superoppskrift å dele, vel? Oppskriftsboka mi forsvant i siste flytting, og de jeg har prøvd siden har blitt rå inni og brent utapå og smaker feil. (Originaloppskriften min het moffeloffer, men jeg er ganske sikker på at det er få oppskrifter som heter det.)
bIomstre Skrevet 11. april 2014 #2 Skrevet 11. april 2014 (endret) Hørte jeg moffeloffer? Klart det ikke er få oppskrifter som heter det! http://cloudberrycooking.blogspot.no/2012/06/moffeloffer-enkle-lapper.html#!/2012/06/moffeloffer-enkle-lapper.html http://bakebakekake.blogspot.no/2011/03/moffeloffer.html http://kristinesukkertryne.blogg.no/1236896172_simpelt__og_kjempegod.html Alle fra Drammen vet vel hva det er? Endret 11. april 2014 av bIomstre
sug lut Skrevet 11. april 2014 Forfatter #3 Skrevet 11. april 2014 Hørte jeg moffeloffer? Klart det ikke er få oppskrifter som heter det! http://cloudberrycooking.blogspot.no/2012/06/moffeloffer-enkle-lapper.html#!/2012/06/moffeloffer-enkle-lapper.html http://bakebakekake.blogspot.no/2011/03/moffeloffer.html http://kristinesukkertryne.blogg.no/1236896172_simpelt__og_kjempegod.html Alle fra Drammen vet vel hva et er? Er det mulig, sier jeg bare - jeg trodde det var sånt lite sært bøgdanavn på lapper, så jeg har ikke gågla det engang - Gågle burde ansette deg!
moota m storebror&lillebror Skrevet 11. april 2014 #4 Skrevet 11. april 2014 Ja det har jeg jo 4-5 egg 4-5 ss sukker (gjerne 1 ss vanlijesukker om du liker smaken) 5 dl kulturmelk 75 g smeltet smør 1/2 ts natron 9-11 skikkelig toppede ss mel Rømme etter ønske, gjerne 1/2 boks. Bland og la den stå i 30 min. Stekes og nytes!
sug lut Skrevet 11. april 2014 Forfatter #5 Skrevet 11. april 2014 Ja det har jeg jo 4-5 egg 4-5 ss sukker (gjerne 1 ss vanlijesukker om du liker smaken) 5 dl kulturmelk 75 g smeltet smør 1/2 ts natron 9-11 skikkelig toppede ss mel Rømme etter ønske, gjerne 1/2 boks. Bland og la den stå i 30 min. Stekes og nytes! Flott, det var den kulturmelkbiten jeg mente jeg huska. Rømme høres ut som det som får dem til å gå fra nam til jomsenam her skal ungene læres opp i påska
moota m storebror&lillebror Skrevet 11. april 2014 #6 Skrevet 11. april 2014 Jeg lagde lapper til barna på tirsdag. Hadde lagd røra som det står her oppe. Så skulle jeg lage fløtepannekaker til meg (lavkarbo). Det ble gjort slik: "lese oppskrift, 4 egg, 1 boks fløte..." Greit, moota knakk 4 egg, hadde oppi en boks rømme. Eeeehm.. 1 boks what?? Så da ble løsningen å hive ekstra egg og rømme oppi barnas lapperøre og knekke 4 egg til oppi bollen min og starte på nytt.. Det er litt av grunnen til at det ble så mange lapper
amandine Skrevet 11. april 2014 #7 Skrevet 11. april 2014 1 søt(som i sukker) 2 sur(kulturmelk) 3 mel 4 egg Og kanskje litt natron. Verdens enkleste lapper, egner seg godt på tur med bål eller primus. Faen der kom jeg på st jeg glemte primusen hjemme.
sug lut Skrevet 11. april 2014 Forfatter #8 Skrevet 11. april 2014 1 søt(som i sukker) 2 sur(kulturmelk) 3 mel 4 egg Og kanskje litt natron. Verdens enkleste lapper, egner seg godt på tur med bål eller primus. Faen der kom jeg på st jeg glemte primusen hjemme. Den er i alle fall llett å huske
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå