Gå til innhold

Har frosne vårruller i fryseren, hvordan steke disse best når man ikke har frityrkoker?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

 

230-250 grader. Pensle de med smør og stek de ca. 10-15 min på hver side.

 

Anonymous poster hash: 00c4e...491

 

Fra fryst tilstand

 

Anonymous poster hash: 00c4e...491

Annonse

Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene. 

 

Woila! 



Anonymous poster hash: 2bfcc...25f

Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene.  Woila!  Anonymous poster hash: 2bfcc...25f

Olivenolje er ikke en god olje å frityrsteke i.

 

Anonymous poster hash: 9b3bf...bb2

 

Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene. 

 

Woila! 

 

Anonymous poster hash: 2bfcc...25f

 

Olivenolje tåler ikke varme godt.

 

Anonymous poster hash: 00c4e...491

De blir gode rett fra fryseren og i ovnen på 220 grader, tar de alltid på varmluft da.

 

Om sommeren tar jeg de på grillen, det blir faktisk veldig godt det også.

 

Du kan selvfølgelig fritere dem i vanlig kjele også, men du må ikke bruke olivenolje da, den skal ikke varmes så mye opp, men f.eks solsikkeolje kan du bruke.



Anonymous poster hash: dc07e...a9b

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...