Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #1 Skrevet 6. april 2014 I stekeovnen regner jeg med, men på hvilken temperatur? Anonymous poster hash: 8b9f2...b77
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #2 Skrevet 6. april 2014 Tine de, pensle de med olje og steke de på 200 grader ca 10 minutter ( til de er gylne), snu de en gang underveis. Anonymous poster hash: 5dc2e...f23
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #3 Skrevet 6. april 2014 230-250 grader. Pensle de med smør og stek de ca. 10-15 min på hver side. Anonymous poster hash: 00c4e...491
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #4 Skrevet 6. april 2014 230-250 grader. Pensle de med smør og stek de ca. 10-15 min på hver side. Anonymous poster hash: 00c4e...491 Fra fryst tilstand Anonymous poster hash: 00c4e...491
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #5 Skrevet 6. april 2014 Kan også stekes i stekepanne, hvis du ikke skal steke så mange. Anonymous poster hash: 5dc2e...f23
overlord Skrevet 6. april 2014 #6 Skrevet 6. april 2014 Pensle med solsikkeolje. De trenger ikke tines før steking. Ca 200 grader til de er gyldne.
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #8 Skrevet 6. april 2014 Vil du ha de sprøe så stek dem i stekepannen. De blir sprø i ovn også og så mye lettere Anonymous poster hash: 00c4e...491
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #9 Skrevet 6. april 2014 Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene. Woila! Anonymous poster hash: 2bfcc...25f
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #10 Skrevet 6. april 2014 Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene. Woila! Anonymous poster hash: 2bfcc...25f Olivenolje er ikke en god olje å frityrsteke i. Anonymous poster hash: 9b3bf...bb2
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #11 Skrevet 6. april 2014 Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene. Woila! Anonymous poster hash: 2bfcc...25f Olivenolje tåler ikke varme godt. Anonymous poster hash: 00c4e...491
Bustetroll Skrevet 6. april 2014 #12 Skrevet 6. april 2014 Du kan jo fritere de like godt i kjele eller stekepanne da. Så sant du har olje
Anonym bruker Skrevet 6. april 2014 #13 Skrevet 6. april 2014 De blir gode rett fra fryseren og i ovnen på 220 grader, tar de alltid på varmluft da. Om sommeren tar jeg de på grillen, det blir faktisk veldig godt det også. Du kan selvfølgelig fritere dem i vanlig kjele også, men du må ikke bruke olivenolje da, den skal ikke varmes så mye opp, men f.eks solsikkeolje kan du bruke. Anonymous poster hash: dc07e...a9b
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå