Gå til innhold

Har frosne vårruller i fryseren, hvordan steke disse best når man ikke har frityrkoker?


Anbefalte innlegg

Skrevet

I stekeovnen regner jeg med, men på hvilken temperatur?



Anonymous poster hash: 8b9f2...b77
Skrevet

Tine de, pensle de med olje og steke de på 200 grader ca 10 minutter ( til de er gylne), snu de en gang underveis.

 

Anonymous poster hash: 5dc2e...f23

Skrevet

230-250 grader. Pensle de med smør og stek de ca. 10-15 min på hver side.



Anonymous poster hash: 00c4e...491
Skrevet

 

230-250 grader. Pensle de med smør og stek de ca. 10-15 min på hver side.

 

Anonymous poster hash: 00c4e...491

 

Fra fryst tilstand

 

Anonymous poster hash: 00c4e...491

Skrevet

Kan også stekes i stekepanne, hvis du ikke skal steke så mange.

 

Anonymous poster hash: 5dc2e...f23

Skrevet

Pensle med solsikkeolje. De trenger ikke tines før steking. Ca 200 grader til de er gyldne.

Skrevet

Vil du ha de sprøe så stek dem i stekepannen.

Skrevet

Vil du ha de sprøe så stek dem i stekepannen.

De blir sprø i ovn også og så mye lettere

 

Anonymous poster hash: 00c4e...491

Skrevet

Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene. 

 

Woila! 



Anonymous poster hash: 2bfcc...25f
Skrevet

Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene.  Woila!  Anonymous poster hash: 2bfcc...25f

Olivenolje er ikke en god olje å frityrsteke i.

 

Anonymous poster hash: 9b3bf...bb2

Skrevet

 

Dersom du vil ha "frityrstekte" våruller- så tar du fram en kasserolle, heller oppi olje (olivenolje fks) koker opp oljen (obs, den blir veeldig varm) Også legger du vårullene oppi. Olja må dekke vårullene. 

 

Woila! 

 

Anonymous poster hash: 2bfcc...25f

 

Olivenolje tåler ikke varme godt.

 

Anonymous poster hash: 00c4e...491

Skrevet

Du kan jo fritere de like godt i kjele eller stekepanne da. Så sant du har olje :)

Skrevet

De blir gode rett fra fryseren og i ovnen på 220 grader, tar de alltid på varmluft da.

 

Om sommeren tar jeg de på grillen, det blir faktisk veldig godt det også.

 

Du kan selvfølgelig fritere dem i vanlig kjele også, men du må ikke bruke olivenolje da, den skal ikke varmes så mye opp, men f.eks solsikkeolje kan du bruke.



Anonymous poster hash: dc07e...a9b

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...