Anonym bruker Skrevet 3. april 2014 #1 Skrevet 3. april 2014 Jeg sier Jarlsberg:) Anonymous poster hash: dea5b...bf3
PrinsesseHengepupp Skrevet 3. april 2014 #3 Skrevet 3. april 2014 Jatakk begge deler. Jarlsberg er favoritten til brødskiva/kjeks/knekkebrød, til fundue eller sufflè. Men norvegia funker bedre til moussaka eller pizza da jeg syns jarlsbergen overdøver de andre smakene i den typen retter.
tante grusom master of law Skrevet 3. april 2014 #4 Skrevet 3. april 2014 Begge smaker plastikk og papp. Kan til nøds spise de vellagrede variantene. Vi kjøper ellers osten vår i Sverige.
Salomine Skrevet 3. april 2014 #6 Skrevet 3. april 2014 Er ikke glad i ost......men må jeg velge mellom disse to, så går jeg for Jarlsberg
Himmel og hav Skrevet 3. april 2014 #10 Skrevet 3. april 2014 Jarsberg er ost. Norvegia er luft i fast form.
Anonym bruker Skrevet 3. april 2014 #11 Skrevet 3. april 2014 Norvegia. Jarlsberg smaker surt og fælt! Anonymous poster hash: ce8f8...a8f
Vaffelstrikk Skrevet 3. april 2014 #12 Skrevet 3. april 2014 Norvegia. Jarlsberg smaker shit, Synnøve er ikke stort bedre
Anonym bruker Skrevet 3. april 2014 #15 Skrevet 3. april 2014 Jarlsberg er så vond :O:O:O:O Anonymous poster hash: fa6c6...464
Siamese Hellhound Skrevet 3. april 2014 #17 Skrevet 3. april 2014 Jarlsberg! Norvegia er for pingler :-)
Monajenten Skrevet 3. april 2014 #18 Skrevet 3. april 2014 Jarlsberg - uten tvil. Kunne levd på det❤️
Anonym bruker Skrevet 3. april 2014 #19 Skrevet 3. april 2014 Norvegia! Jarlsberg smaker fotsvette...æsj! Den går an i smeltet tilstand, men ikke ellers. Uansett tror jeg de fleste foretrekker Norvegia selv om det ikke ser slik ut på denne tråden. Kjøper man rundstykker/snitter og lignende med ost, så er det nesten alltid Norvegia på dem fordi flest liker denne osten. Anonymous poster hash: 4d309...204
SuperFries Skrevet 3. april 2014 #20 Skrevet 3. april 2014 Jarlsberg smaker dritt. Norvegia er tingen :-) Kan jeg velge fritt av oster, blir det fransk Brie!
Anonym bruker Skrevet 3. april 2014 #21 Skrevet 3. april 2014 Helt klart Norvegia, hater den vemmelige ettersmaken til Jarlsbesk. Anonymous poster hash: 7746e...026
Anonym bruker Skrevet 3. april 2014 #22 Skrevet 3. april 2014 Helt klart norvegia! Jarlsberg smaker høgg.. Anonymous poster hash: 49e7b...f9c
Gulltopp med Knoll og Tott Skrevet 3. april 2014 #23 Skrevet 3. april 2014 Jarlsberg!! Norvegia er altfor tam.
Anonym bruker Skrevet 3. april 2014 #24 Skrevet 3. april 2014 Norvegia! Jarlsberg smaker fotsvette...æsj! Den går an i smeltet tilstand, men ikke ellers. Uansett tror jeg de fleste foretrekker Norvegia selv om det ikke ser slik ut på denne tråden. Kjøper man rundstykker/snitter og lignende med ost, så er det nesten alltid Norvegia på dem fordi flest liker denne osten. Anonymous poster hash: 4d309...204 Eller fordi den er billigere? Anonymous poster hash: dea5b...bf3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå