Gå til innhold

Myke vafler?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Legger du de på rist mens du steker resten? :-)

Her legger jeg de i en stabel, men kjøkkenhåndkle over. De blir aldri sprø og harde. Bruker litt forskjellig vaffeloppskrifter.

 

Eneste gangen de ble helt harde var da jeg prøvde Toro :-p

 

Anonymous poster hash: e9389...d89

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144129664-myke-vafler/#findComment-146231094
Del på andre sider

Legger du de på rist mens du steker resten? :-)

Her legger jeg de i en stabel, men kjøkkenhåndkle over. De blir aldri sprø og harde. Bruker litt forskjellig vaffeloppskrifter.

 

Eneste gangen de ble helt harde var da jeg prøvde Toro :-p

 

Anonymous poster hash: e9389...d89

Toro-vaflene er helt forferdelige! Fatter ikke at folk serverer dem..

 

Anonymous poster hash: 90a23...359

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144129664-myke-vafler/#findComment-146231105
Del på andre sider

 

Legger du de på rist mens du steker resten? :-)

Her legger jeg de i en stabel, men kjøkkenhåndkle over. De blir aldri sprø og harde. Bruker litt forskjellig vaffeloppskrifter.

 

Eneste gangen de ble helt harde var da jeg prøvde Toro :-p

 

Anonymous poster hash: e9389...d89

Toro-vaflene er helt forferdelige! Fatter ikke at folk serverer dem..

 

Anonymous poster hash: 90a23...359

Haha ja... Jeg ble ganske skuffa kan du si ;-)

 

Anonymous poster hash: e9389...d89

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144129664-myke-vafler/#findComment-146231111
Del på andre sider

Jeg slumper litt... Bruker egg, sukker, mel, margarin, kulturmelk, kanskje en dæsj med rømme og litt natron. Stabler den oppå hverandre, gjerne med håndkle over. Hvis jeg vil ha sprøere vafler, bruker jeg vanlig melk og kremfløte og avkjøler på rist - så da bør du vel unngå det...

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144129664-myke-vafler/#findComment-146231112
Del på andre sider

Generelt? Bruk melk og fløte til myke vafler, rømme til sprø vafler. Det viktigste er likevell at du legger vaflene oppå hverandre for å få dem myke og at du har et jern der "piggene" i jernet peker rett mot hverandre og ikke går innimellom hverandre når du lukker jernet, for å få tykke vafler.

 

Anonymous poster hash: 4f5e5...d6a

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144129664-myke-vafler/#findComment-146231114
Del på andre sider

Annonse

http://hobbykokken.no/2012/09/19/verdens-beste-vafler-under-lupen/. Lag den originale oppskriften- den til sjømannskirken- super gode. De blir fluffy og myke! Jeg liker heller ikke sprø eller tørre vafler. Pass på å ikk steke de for lenge heller, så sant du ikke liker det da..

 

Anonymous poster hash: 262d3...2bc

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144129664-myke-vafler/#findComment-146231775
Del på andre sider

Jeg har lært av bestemor at "rømmevafler" med fløte blir sprø (hvis man legger dem på rist), men hvis man bare bruker melk, så blir de myke uansett. Jeg lager alltid vafler på slump med melk og legger dem i en haug og har aldri opplevd at de blir sprø (selv om jeg egentlig syns det er godt).



Anonymous poster hash: 596c1...fbc
Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144129664-myke-vafler/#findComment-146231887
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...