Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #1 Skrevet 23. mars 2014 Jeg misliker sterkt sprø vafler, synes det er helt forferdelig. Vafler skal være myke og tykke! Så da lurer jeg på om noen her har en fantastisk oppskrift på myke, deilige, tykke vafler? Anonymous poster hash: 90a23...359
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #2 Skrevet 23. mars 2014 Legger du de på rist mens du steker resten? :-) Her legger jeg de i en stabel, men kjøkkenhåndkle over. De blir aldri sprø og harde. Bruker litt forskjellig vaffeloppskrifter. Eneste gangen de ble helt harde var da jeg prøvde Toro :-p Anonymous poster hash: e9389...d89
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #3 Skrevet 23. mars 2014 Legger du de på rist mens du steker resten? :-) Her legger jeg de i en stabel, men kjøkkenhåndkle over. De blir aldri sprø og harde. Bruker litt forskjellig vaffeloppskrifter. Eneste gangen de ble helt harde var da jeg prøvde Toro :-p Anonymous poster hash: e9389...d89 Toro-vaflene er helt forferdelige! Fatter ikke at folk serverer dem.. Anonymous poster hash: 90a23...359
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #4 Skrevet 23. mars 2014 Legger du de på rist mens du steker resten? :-) Her legger jeg de i en stabel, men kjøkkenhåndkle over. De blir aldri sprø og harde. Bruker litt forskjellig vaffeloppskrifter. Eneste gangen de ble helt harde var da jeg prøvde Toro :-p Anonymous poster hash: e9389...d89 Toro-vaflene er helt forferdelige! Fatter ikke at folk serverer dem.. Anonymous poster hash: 90a23...359 Haha ja... Jeg ble ganske skuffa kan du si ;-) Anonymous poster hash: e9389...d89
alvemamma Skrevet 23. mars 2014 #5 Skrevet 23. mars 2014 Jeg slumper litt... Bruker egg, sukker, mel, margarin, kulturmelk, kanskje en dæsj med rømme og litt natron. Stabler den oppå hverandre, gjerne med håndkle over. Hvis jeg vil ha sprøere vafler, bruker jeg vanlig melk og kremfløte og avkjøler på rist - så da bør du vel unngå det...
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #6 Skrevet 23. mars 2014 Generelt? Bruk melk og fløte til myke vafler, rømme til sprø vafler. Det viktigste er likevell at du legger vaflene oppå hverandre for å få dem myke og at du har et jern der "piggene" i jernet peker rett mot hverandre og ikke går innimellom hverandre når du lukker jernet, for å få tykke vafler. Anonymous poster hash: 4f5e5...d6a
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #7 Skrevet 23. mars 2014 Takk for alle tips! Anonymous poster hash: 90a23...359
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #8 Skrevet 23. mars 2014 Se på www.detsoteliv.no Jeg bruker den! Anonymous poster hash: 783b6...a0f
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #9 Skrevet 23. mars 2014 http://hobbykokken.no/2012/09/19/verdens-beste-vafler-under-lupen/. Lag den originale oppskriften- den til sjømannskirken- super gode. De blir fluffy og myke! Jeg liker heller ikke sprø eller tørre vafler. Pass på å ikk steke de for lenge heller, så sant du ikke liker det da.. Anonymous poster hash: 262d3...2bc
Fru vims Skrevet 23. mars 2014 #10 Skrevet 23. mars 2014 Hvis du legger de oppå hverandre blir de myke og gode. Uansett oppskrift nesten. Og som noen sa over her Toro sine blir veldig sprø. Mye bedre å lage de selv. Liker de også best myke.
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #11 Skrevet 23. mars 2014 Mine vaffer blir sprø hvis jeg bruker olje i stedet for smør... Og om de stables eller avkjøles på rist, det har mye å si. Her i huset skal de være sprø,da (men ikke harde) Anonymous poster hash: 796b4...27c
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #12 Skrevet 23. mars 2014 Her blir de alltid myke hvis de ikke stekes for lenge og stablet oppå hverandre på rist! Vil forøvrig anbefale sjømannskirken sin oppskrift på tine.no sine sider! Lager bare den oppskrifta nå, utrolig god! Anonymous poster hash: 4f8ce...eeb
Anonym bruker Skrevet 23. mars 2014 #13 Skrevet 23. mars 2014 Jeg har lært av bestemor at "rømmevafler" med fløte blir sprø (hvis man legger dem på rist), men hvis man bare bruker melk, så blir de myke uansett. Jeg lager alltid vafler på slump med melk og legger dem i en haug og har aldri opplevd at de blir sprø (selv om jeg egentlig syns det er godt). Anonymous poster hash: 596c1...fbc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå