Gå til innhold

pavlova. kan den gjøres ferdig på morgenen i 10 tiden, om den skal spises ca kl 16?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Sliter med å gjøre den ferdig rett før. Er det mulig eller blir den bare bløt da?

 

Anonymous poster hash: 7b1f5...efc

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ville ikke gjort det .. Gjør klar frukt/bær så tar det ikke mange minuttene å piske krem og dandere..

Skrevet

Du kan steke marengsen. Det går helt fint å gjøre på forhånd. Det kan du til og med gjøre dagen i forveien. Men du må pynte den rett før.

Skrevet

Jeg ville ventet med krem og bær til rett før servering. Da blir den aller best.

Skrevet

Da tror jeg den blir ganske klissete.



Anonymous poster hash: 4acfd...e44
Skrevet

Nei, den blir bløt. Men du kan piske krem og kute opp frukt og bær, og oppbevare det i kjøleskapet. Da tar det ikke stort mer enn ett minutt å ha det over på bunnen før servering.



Anonymous poster hash: 11d83...4ac
Skrevet

Marengsen kan du fint lage dagen i forveien. Fyllet kan du gjøre klart. F.eks piske krem og kutte opp/frukt bær. Men fyllet må du ikke legge på rett før servering. Men er disse tingene klar på forhånd går det jo fort å legge på fyllet.

 

Anonymous poster hash: 85d3c...9f5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...