Anonym bruker Skrevet 20. mars 2014 #1 Skrevet 20. mars 2014 Sliter med å gjøre den ferdig rett før. Er det mulig eller blir den bare bløt da? Anonymous poster hash: 7b1f5...efc
#Ariadne# Skrevet 20. mars 2014 #2 Skrevet 20. mars 2014 Ville ikke gjort det .. Gjør klar frukt/bær så tar det ikke mange minuttene å piske krem og dandere..
smurfis Skrevet 20. mars 2014 #3 Skrevet 20. mars 2014 Du kan steke marengsen. Det går helt fint å gjøre på forhånd. Det kan du til og med gjøre dagen i forveien. Men du må pynte den rett før.
hellie Skrevet 20. mars 2014 #4 Skrevet 20. mars 2014 Jeg ville ventet med krem og bær til rett før servering. Da blir den aller best.
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2014 #5 Skrevet 20. mars 2014 Da tror jeg den blir ganske klissete. Anonymous poster hash: 4acfd...e44
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2014 #6 Skrevet 20. mars 2014 Nei, den blir bløt. Men du kan piske krem og kute opp frukt og bær, og oppbevare det i kjøleskapet. Da tar det ikke stort mer enn ett minutt å ha det over på bunnen før servering. Anonymous poster hash: 11d83...4ac
Anonym bruker Skrevet 20. mars 2014 #7 Skrevet 20. mars 2014 Marengsen kan du fint lage dagen i forveien. Fyllet kan du gjøre klart. F.eks piske krem og kutte opp/frukt bær. Men fyllet må du ikke legge på rett før servering. Men er disse tingene klar på forhånd går det jo fort å legge på fyllet. Anonymous poster hash: 85d3c...9f5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå