Gå til innhold

Hvordan få god smak på kjøttkaker uten løk? Tips? :-)


Anbefalte innlegg

Skal lage kjøttkaker i dag, og pga at babyen reagerer på løk så må jeg droppe det.

Synes det er veldig dumt, jeg føler de blir så smakløse uten..

Tips til annet jeg kan putte i, evt krydre med?

 

Anonymous poster hash: d0daf...959

Fortsetter under...

Annonse

Muskat, salt og pepperr bruker vi alltid.

 

Jeg tåler dårlig løk, men litt løk som har fått seg en omgang i stavmikseren går i kjøttkaker. Bruker en kvart løk på en halv kilo kjøttdeig. Trikset er at løken må være veldig hakket og at de må koke lenge. (Stekes, stekepanna kokes ut med vann og helles over i kjelen med kjøttkakene. Lar de stå der endel timer slik at de blir skikkelig gode før jeg lager saus. Da tåler magen min litt løk. )

 

Jeg gikk over til kinesisk hvitløk når jeg ammet, det reagerte ikke ungene på. Så det har blitt en erstatter for vanlig løk også siden jeg ikke kan spise noe serlig av det.

 

Anonymous poster hash: d2428...ebd

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...